Workshopweek

.

Neem deel aan de Workshopweek

Ben jij die wandelafspraakjes met je vrienden ook zo beu? Zag jij je skivakantie door je neus geboord? Heb je Netflix helemaal uitgekeken? Ligt je voetbalclub stil? De cinema gesloten, je stamcafé…

Dan is er ook goed nieuws! Je hoeft je tijdens de krokusvakantie niet te vervelen! Wij laten je onze opleidingen ontdekken tijdens de Workshopweek! We voorzien een beperkt aantal workshops op onze campussen en daarnaast ook nog een stevig digitaal programma.

Daarnaast voorzien we ook nog een aantal online infosessies, over het hoger onderwijs, financiële steun, ... Zo ben je alweer een stapje beter voorbereid op je studiekeuze. Ook ouders kunnen zich inschrijven voor deze infosessies.

Wil je weten hoe het er in de les aan toe gaat? Wil je kennismaken met onze studenten, docenten, hogeschool? Ontdek hieronder wat je allemaal kan doen. Uiteraard zijn de workshops die op de campus doorgaan coronaproof en daardoor beperkt in aantal. Is de sessie al volzet? Ga dan voor ons digitaal progamma!

check het aanbod en schrijf je in

Onderzoeksweek Koninklijk Conservatorium Brussel

Naast de workshopweek van EhB kan jij je tijdens de krokusvakantie ook helemaal onderdompelen in een bad van onderzoeksevents, gaande van masterclasses, lecture-performances, concerten, tot installaties. KCB-onderzoekers presenteren hun eigen artistieke werk en onderzoek, maar nodigen ook (inter)nationale gasten uit.

Hoe neem je deel aan de workshopweek

Ik neem online deel aan een workshop / les / infosessie

• Surf 5 minuten voor aanvang naar onze digitale workshopweek
  • Klik via de opleiding naar de les / workshop / infosessie waarvoor je je hebt ingeschreven.
  • In de beschrijving vind je een link naar de digitale omgeving.

Ik kom naar de campus voor een les / workshop / rondleiding

• Bekijk op voorhand om hoe laat we je verwachten en op welke campus. Je vindt alle info in de omschrijving en op onze campuspagina's.
  • Probeer minstens 5 minuten voor aanvang van je workshop / les / rondleiding aan het onthaal van de campus te zijn.
  • Houd je aan de coronaregels: draag een mondmasker en probeer steeds anderhalve meter afstand te houden. Wij voorzien handgels en zorgen voor voldoende ventilatie in onze gebouwen.