Infomomenten

studenten op campus Bloemenhof

Bezoek ons op een infodag of schrijf je in voor een van onze openlesdagen. Uiteraard ben je ook van harte welkom op onze stand tijdens een van de SID-in-beurzen.

Infodag

Infodagen 2018

Op een infodag staan onze docenten en studie- en trajectbegeleiders klaar om je een antwoord te geven op al je vragen. Je maakt ook kennis met de campus (praktijklokalen, resto …) en ontdekt waar je de boeiendste jaren van je leven door zal brengen.

• Zaterdag 17 maart (10 - 15u)
  • Zaterdag 21 april (10 - 15u)
  • Zaterdag 23 juni (10 - 15u)
  • Zaterdag 1 september (10 - 15u)

Opgelet! We hebben zes campussen in Brussel. Check dus hier eerst waar je moet zijn.

Het Koninklijk Conservatorium Brussel en het RITCS hebben andere infodagen. Je vindt ze op de websites van deze schools.

Openlesdagen 2018

Hoe weet je of je iets lust? Door ervan te proeven, uiteraard. De openlesdagen zijn onze proevertjes. We heten je graag welkom op onze campussen voor een hele of een halve dag les. Zo merk je meteen hoe we samen aan je toekomst willen werken. We vragen je om je vooraf in te schrijven voor de openlesdagen. Zo kunnen we onze lessen beter afstemmen op de grootte van de groep.

• Woensdag 25 april (vanaf 14u)

Het RITCS houdt twee openlesdagen, check de website voor alle details:

• Woensdag 18 april: Animatie en Filmgeschiedenis
  • Woensdag 9 mei: Radio, Animatie, Audiovisuele Parameters

Het Koninklijk Conservatorium Brussel houdt geen openlesdag en de infodag is al voorbij, maar je kunt altijd contact opnemen als je graag wilt kennismaken.

Openlesdag

Studie-informatiedagen
(SID-in's) 2018

De Erasmushogeschool Brussel staat uiteraard op de 5 SID-in’s. We zijn er telkens drie dagen, dus of je nu met je school komt, alleen of met je ouders: je kan met je vragen altijd bij ons terecht.

SID-in Vlaams-Brabant en Brussels Hoofdstedelijk Gewest
11 tot 13 januari 2018 | Brabanthal | Brabantlaan 1, 3001 Leuven

SID-in Oost-Vlaanderen
18 tot 20 januari 2018 | Flanders Expo | Maaltekouter 1, 9051 Gent

SID-in Antwerpen
1 tot 3 februari 2018 | Antwerp Expo | Jan Van Rijswijcklaan 191, 2020 Antwerpen

SID-in Limburg
8 tot 10 februari 2018 | Limburghal | Jaarbeurslaan 6, 3600 Genk

SID-in West-Vlaanderen
1 tot 3 maart 2018 | Kortrijk Xpo | Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk

Blijf op de hoogte!

Word je graag op de hoogte gehouden van onze infomomenten? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en krijg als eerste persoonlijke uitnodigingen in je mailbox voor interessante events. Bovendien kan je al 'ns proeven van het campusleven bij EhB.

Onze bachelors
Onze bachelors en masters in de Kunsten
Onze graduaten
Over EhB