Infomomenten

studenten op campus Bloemenhof

Bezoek ons op een infodag of schrijf je in voor een van onze openlesdagen. Uiteraard ben je ook van harte welkom op onze stand tijdens een van de SID-in-beurzen.

studenten brussel

Infodagen 2019

Op de infodag staan onze docenten, studie- en trajectbegeleiders en studenten klaar om je een antwoord te geven op al je vragen. Je maakt ook kennis met de campus - de praktijklokalen, het studielandschap, het restaurant, …  Ontdek waar je deze boeiende jaren van je leven door zal brengen.

•    zaterdag 16 maart
•    zaterdag 27 april
•    zaterdag 22 juni
•    zaterdag 7 september

Telkens van 10 - 15 u.

Opgelet! We hebben zes campussen in Brussel. Check dus hier eerst waar je moet zijn.

De contactmomenten van het Koninklijk Conservatorium Brussel zijn

• Infodag met concert: Muziek en Specifieke Lerarenopleiding: 3 maart vanaf 14u30
  • Opendeurdag Musical: 16 maart vanaf 13u30
  • Openlesweek: van 4 maart tot 8 maart (krokusvakantie): meer op deze pagina

De  infodag van het RITCS gaat door op 16 maart 2019

Openlesdagen 2019

Hoe weet je of je iets lust? Door ervan te proeven, uiteraard. De openlesdagen zijn onze proevertjes. We heten je graag welkom op onze campussen voor een hele of een halve dag les. Zo merk je meteen hoe we samen aan je toekomst willen werken. We vragen je om je vooraf in te schrijven voor de openlesdagen. Zo kunnen we onze lessen beter afstemmen op de grootte van de groep.

•    woensdag 06 maart (de hele dag)
•    woensdag 24 april (vanaf 14 u)

Het RITCS houdt twee openlesdagen, check de website voor alle details:

Het Koninklijk Conservatorium Brussel houdt een openlesweek in de krokusvakantie, van 4 maart tot  8 maart . Start op zondag 3 maart met de algemene infomiddag vanaf 14u30 met aansluitend een concert om 16u. Meer informatie over het precieze programma en registratie: www.kcb.be/openlesdagen

Openlesdag

Studie-informatiedagen
(SID-in's) 2019

De Erasmushogeschool Brussel staat uiteraard op de 5 SID-in’s. We zijn er telkens drie dagen, dus of je nu met je school komt, alleen of met je ouders: je kan met je vragen altijd bij ons terecht.

SID-in Vlaams-Brabant en Brussels Hoofdstedelijk Gewest
10 - 12 januari 2019 | Brabanthal | Brabantlaan 1, 3001 Leuven

SID-in Oost-Vlaanderen
17 - 19 januari 2019 | Flanders Expo | Maaltekouter 1, 9051 Gent

SID-in West-Vlaanderen
24 - 26 januari 2019 | Kortrijk Xpo | Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk

SID-in Antwerpen
31 januari - 2 februari 2019 | Antwerp Expo | Jan Van Rijswijcklaan 191, 2020 Antwerpen

SID-in Limburg
14 -16 februari 2019 | Limburghal | Jaarbeurslaan 6, 3600 Genk

Blijf op de hoogte!

Word je graag op de hoogte gehouden van onze infomomenten? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en krijg als eerste persoonlijke uitnodigingen in je mailbox voor interessante events. Bovendien kan je al 'ns proeven van het campusleven bij EhB. Er zijn geen mailings tijdens de zomer.

Onze bachelors
Onze bachelors en masters in de Kunsten
Onze graduaten
Over EhB