Infomomenten

Wat wil ik studeren? Dat is de vraag waar je nu mee zit. Om een opleiding te leren kennen, kom je best langs voor een goed gesprek. Op onze infodagen staan docenten, studie- en trajectbegeleiders en studenten klaar om je een antwoord te geven op al je vragen. In de huidige situatie kan dit helaas niet altijd fysiek, maar dan vind je ons zeker online terug!

Op onze campussen in Brussel

Tal van onze opleidingen organiseren campus bezoeken op afspraak. Zo kan jij, in kleine groep en helemaal corona-veilig, kennismaken met onze aula's, studentenresto, praktijklokalen, bib enz.

We hebben zes campussen in Brussel. Check dus hier eerst waar je moet zijn.

Schools of Arts

Op onze campussen buiten Brussel

Campus Leuven

Op campus Leuven kan je terecht voor verschillende opleidingen.

Campus Diest

Op campus Diest kan je terecht voor verschillende opleidingen.

SID-ins 2021

De studie-informatiebeurzen zijn voorbij, maar we verwelkomen je gaar op een infodag. De data voor 2022 delen we snel. Op deze site van de overheid lees je alle details.

Workshopweek

Elke krokusvakantie organiseren we een workshopweek. De hele week openen onze opleidingen de deuren om je een voorsmaakje te geven van de lessen. Je kunt er met je vragen terecht en kennismaken met de campussen. Ideaal om je voor te bereiden op je studiekeuze.

campus kaai
op stap in Brussel
campus Jette - EDU
campus Bloemenhof

Blijf op de hoogte!

Word je graag op de hoogte gehouden van onze infomomenten? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en krijg als eerste persoonlijke uitnodigingen in je mailbox voor interessante events. Bovendien kan je al 'ns proeven van het campusleven bij EhB.