Inschrijven

EhB-student worden? Top keuze! Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om je officieel in te schrijven voor een opleiding.

Hulp nodig bij je inschrijving?

Veelgestelde vragen over inschrijven worden hier beantwoord. Een mail sturen naar admissions@ehb.be kan natuurlijk ook.

Heb ik recht op financiële ondersteuning?

Inschrijvingsgeld, boeken en cursussen, kot, vervoer, een laptop … studeren kost wel wat. Bij Stuvo kan je terecht voor financiële ondersteuning. Meer info over hoe wij je kunnen ondersteunen kan je terugvinden op www.erasmushogeschool.be/nl/stuvo/centenvoorstudenten.

Mag ik ook langskomen?

Dat kan, hou er wel rekening mee dat onze campussen gesloten zijn tussen 12 juli en 13 augustus '21. Hier lees je er meer over.

Elke student een laptop

Voor je opleiding beschik je over een eigen laptop. Tijdens werkcolleges, ateliers en projectwerk werk je aan praktijkgerichte opdrachten en tijdens de hoorcolleges volg je op een interactieve manier de lessen mee op je eigen computer. Je hebt altijd en overal je documenten en cursusmateriaal ter beschikking, samenwerken met je medestudenten en docenten verloopt elektronisch.

Heb je nog geen laptop? Of wil je graag nakijken of jouw laptop aan de minimumspecificaties van jouw opleiding voldoet?

MEER INFO