Hoe we je begeleiden

Bij de Erasmushogeschool Brussel vinden we dat begeleiding (veel) meer is dan een helpende hand als het minder goed gaat. Onze begeleiding start bij je studiekeuze, de basis van alles. Maar ook tijdens je studententijd staan vele mensen voor je klaar om van je studie een succes te maken.

Hulp bij je studiekeuze

We helpen je graag op weg. Neen, niet met een standaard vragenlijst, maar wel met persoonlijk advies op jouw maat.

Van studie veranderen

Studeer je al aan een hogeschool of universiteit, maar is je studie niet helemaal wat je ervan verwacht? We helpen je graag verder.

Studeren op jouw maat

Lees meer over vrijstellingen, onze werktrajecten en verkorte programma's.

Begeleiding voor nieuwe studenten

Kijk je al uit naar je eerste dagen in het hoger onderwijs? Bij EhB zorgen we ervoor dat je een vlotte, boeiende start maakt.

Begeleiding tijdens je studie

Studentenbegeleiding, trajectbegeleiding, onze studentenvoorzieningen ... aan de Erasmushogeschool Brussel werken we samen aan je toekomst.

Financiële steun

Bij EhB zijn we er sterk van overtuigd dat iedereen de kans moet krijgen om het beste uit zichzelf te halen. Ook als het financieel wat minder gaat.