Studeren

Als je studeert aan de Erasmushogeschool Brussel, kies je voor een praktijkgerichte opleiding in het hart van Europa. We zetten sterk in op begeleiding, zodat je je talenten volop kan ontplooien en een mooi toekomstverhaal kan bouwen.

Opleidingen

Maak kennis met onze graduaat-, bachelor- en masteropleidingen. Of ontdek ons ruime aanbod aan bij- en nascholingen, postgraduaten en banaba's.

Infomomenten

Bezoek ons op een infodag of schrijf je in voor een van onze openlesdagen. Uiteraard ben je ook van harte welkom op onze stand tijdens een van de SID-in-beurzen.

Inschrijven

Wil je je inschrijven aan EhB? Welkom! We helpen je graag op weg bij je inschrijving.

Flexibel studeren

Aan EhB kan je heel flexibel studeren. Zo hebben we bijvoorbeeld heel wat werktrajecten en verkorte bachelors. Of wist je trouwens dat je je studie ook kan starten in februari?

Verder studeren aan EhB

Heb je al een graduaat-, bachelor- of masterdiploma en wil je verder studeren? Of wil je je carrière een andere wending geven? We geven je graag een overzicht van ons aanbod.

Studeren in het buitenland

Interesse om een deel van je studie of je stage in het buitenland te lopen? Verruim je blik en ontdek dat de wereld zoveel meer te bieden heeft dan je denkt.

studenten musical

Studenten uit het buitenland

Kom je uit het buitenland, lees dan hier wat de toelatingsvoorwaarden voor jou zijn.

Onze campussen

We hebben verschillende campussen, verspreid over Brussel. Aan welke campus zal jij studeren?