Welkom op EhB!

Bij EhB bouw je stevige fundamenten voor een beroepsleven dat er staat. Van labo, straat tot studio: hier leer je in het écht. Persoonlijk gecoacht door meer dan één krak in het vak.

Ga van start met je studiekeuze

Benieuwd naar ons opleidingsaanbod? Vragen over de werking van het hoger onderwijs? Benieuwd naar hoe het is om te studeren in Brussel? Klaar om je studiekeuze te maken?

VLOT VAN START MET JE STUDIEKEUZE

Chat met onze opleidingen

Van 12 tot 22 januari kan je onze EhB-stand bezoeken op de SID-ins.Je kan ook chatten met onze studenten. Op deze pagina vind je alle dagen en uren terug.

CHAT MET EEN DOCENT

Coronavirus: updates en richtlijnen

Op deze pagina geven we regelmatig een update over de richtlijnen die gelden aan onze hogeschool

Informatie over Corona

Starten in februari

Klaar om met een opleiding te beginnen? Geen zin om een volledig academiejaar te verliezen? Start in februari!

Meer weten

EhBlog

virtuele sid in
Verhaal

Met je avatar naar de SID-in!

Voor het eerst gaan de SID-ins virtueel door. Ook wij hebben een stand op de digitale beurs en je bezoekt ons met je avatar. Spannend!

concert

Digitaal Nieuwjaarsconcert 2021

20:00
21:15
Onze Conservatoriumstudenten verwennen onze genodigden met een streaming-concert uit de opleiding 'Historische Muziek'. RITCS'ers zorgen voor AV-effecten.
VOEG
Infomoment

Infosessie Verkorte Educatieve Bachelor Secundair Onderwijs

9:00
10:00
Heb je al een professionele of academische bachelor? Ben je gebeten door onderwijs en wil je je passie delen met jongeren en volwassenen? Kom dan langs!
digitale stand
Infomoment

Virtuele SID-in: individueel bezoek

10:00
16:00
Je kan klassikaal onze stand op de virtuele SID-in bezoeken, of individueel (bv. met je ouders). Je moet je enkel registreren.