Plan je campusbezoek

Wil je graag de sfeer komen opsnuiven op één van onze campussen? Een heleboel van onze opleidingen organiseren in juni campusbezoeken op afspraak.

IK PLAN MIJN BEZOEK

Neem deel aan onze infodag

Op 26 juni verwelkomen we jou op onze campussen. Je krijgt er de kans om met onze docenten te spreken, je toekomstige campussen te ontdekken en je in te schrijven. Ontmoet je ons liever online? Geen probleem, we voorzien ook de mogelijkheid om digitaal in gesprek te gaan.

IK WIL NAAR DE INFODAG KOMEN

Coronavirus: updates en richtlijnen

Ook wij maken ons op voor een start in code groen in september, wat een opluchting. Alle richtlijnen die gelden aan onze hogeschool vind je op deze pagina

 

Welkom op EhB

Je leert veel, je leert snel. Hier leer je in het écht. Persoonlijk gecoacht door meer dan een krak in het vak. Hier bouw jij aan de stevige fundamenten voor een beroepsleven dat er echt staat. Durf te experimenteren en proberen, falen en repeteren. Aan EhB haal jij je graduaat- of bachelordiploma. Duik in jouw passie volgens jouw eigen traject. Niet voor iedereen, wel voor jou.

Eerste hulp bij je studiekeuze

Eerste hulp bij studiekeuze

Heb je studiekeuzestress? Dat is normaal! Een studiekeuze maak je niet van vandaag op morgen. Wij helpen je alvast vlot op weg en bundelden alle belangrijke info. 

Onze studiewijzer

In onze studiewijzer ontdek je al onze opleidingen. Of je nu een wereldkijker, een technologie-fan, een creatieve geest vol verbeelding bent, of eerder een mensenmens of een geboren organisator. Zit er in jou een beetje van dat alles? Kan ook! Bij EhB vind je een opleiding die bij je past. 

 

Info voor ouders

Gaat jouw kind binnenkort verder studeren? Wij maken je graag wegwijs in het hoger onderwijs. Zo word jij de perfecte coach van je kind en kunnen jullie samen een goede studiekeuze maken. 

Wat kost studeren?

Hoeveel kost een jaar studeren in het hoger onderwijs? Hier vind je een overzicht van alle studiekosten waaraan je je kan verwachten. Studeren kost geld, daarom bieden we financiële ondersteuning om je te helpen je studies te bekostigen. 

Kennismaken met EhB

Onze opleidingen

Aan EhB haal jij je graduaat, bachelor- of masterdiploma. Of word je meester in jouw kunst. Je duikt in je passie volgens jouw eigen traject, je onderzoekt en innoveert. Ontdek wat je mag verwachten, welke vakken belangrijk zijn, hoe je stages verlopen en wat je kan doen met je diploma.

Persoonlijke begeleiding

Van labo, straat tot studio: bij EhB leer je in't echt. Persoonlijk gecoacht door meer dan één krak in het vak. Van inschrijving tot proclamatie, er staan altijd mensen voor je klaar. 

Onze campussen

EhB is jouw nieuwe thuis in de metropool. Met 7 campussen in Brussel palmen we de hoofdstad in. Bovendien hebben we ook campussen in eigen regio: Leuven, Diest en Mechelen. 

Het studentenleven

Brussel is dé studentenhoofdstad van Vlaanderen. Er staat je dus een top studentenleven te wachten: de tofste cafés, de hipste uitgaansbuurten, de leukste concertzalen en de lekkerste resto's. 

EhBlog

Evenementen

voeg
Infomoment

Infosessie Verkorte Educatieve Bachelor en Educatieve Graduaatsopleiding Secundair Onderwijs

,
10:00
tot
12:00
Ben je gebeten door onderwijs en wil je je passie delen met jongeren en volwassenen? Heb je bovendien al een diploma of 3 jaar werkervaring? Kom dan langs!
ultieme blokpauze
Event

De ultieme blokpauze: dj sets op je campus

,
15:00
tot
16:00
Examens, examens, examens. Stuvo EhB zorgt voor de ultieme blokpauze! Elke week een dj set op één van onze campussen.
campus Bloemenhof
Event

Work it wednesday

,
14:00
tot
17:00
Ontdek de wereld van de journalistiek tijdens Work it wednesday.