Welkom op EhB

Een opleiding kiezen doe je op basis van je interesses, sterktes en ambities. Daarbij begeleiden we jou vanaf het prille begin tot de dag dat je afstudeert. Ontdek onze opleidingen. In Brussel, Leuven en Mechelen.

Hulp bij je studiekeuze

infodag juni Brussel

Infodag 29 juni

Kom langs op onze infodag van 10 tot 13 uur en stel al je vragen.

Check the overview of courses available for student mobility.

Ontdek onze campussen

Kom langs op onze 8 campussen in Brussel. We hebben ook een campus in Leuven en Mechelen.

MEER INFO

EhB breed studentenleven

Bestel een opleidingsfolder

Ontvang een opleidingsfolder in je brievenbus.

Folder aanvragen

EhB breed studentenleven

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Ontvang info over opleidingen, infodagen en studiekeuze.

Maak kennis met EhB

Jouw nieuwe thuis in de metropool. Van labo, straat tot studio: hier leer je in het écht. Persoonlijk gecoacht door meer dan één krak in het vak. Hier bouw je stevige fundamenten voor een beroepsleven dat er echt staat. In Brussel, in jouw regio, online én internationaal.

EhBlog

IIM

Idea & Innovation Management blaast 10 kaarsjes uit

Dit jaar viert de bacheloropleiding Idea & Innovation Management haar 10-jarig jubileum. Om dit bijzondere moment te vieren, stelden we 10 vragen aan het opleidingshoofd Walter Vandervelde. Want zelfs na 10 jaar staan er nog veel spannende ontwikkelingen op de planning voor IIM.
Workshops EhB

Ontdekking en inspiratie: Workshops op campus Jette

Maar liefst 741 leerlingen namen dit academiejaar deel aan een reeks boeiende workshops op onze campus in Jette. Deze workshops, variërend van Workshop CSI DNA-analyse Wie is de dader, Workshop Basic Life Support & AED, Worshop CSI: onschuldig poeder of drug, Workshop Krijg grip op je GIP, Workshop Smaak-maker,… bieden een praktische en interactieve kijk in de wereld van zorgberoepen en wetenschappen.
Stages

Studenten Logies-, Restaurant-, en Cateringmanagement op stage

Onze eerstejaarsstudenten van de graduaatsopleiding Logies-, Restaurant-, en Cateringmanagement hebben dit jaar weer fantastische ervaringen opgedaan tijdens hun stages. Drie van hen delen graag hun verhaal: Tibo bij Traiteur Coppey, Lamya bij Caleo Café en Boris bij Sheraton Brussels Airport Hotel.

Infomoment: lerarenopleidingen
Infomoment

Word leraar aan EhB: digitale infosessie

19:00
21:00
Ben je geïnteresseerd in een toekomst als leraar? Ben je net afgestudeerd van het secundair onderwijs en wil je meer te weten komen over de andere kant van het avontuur? Of misschien werk je al in een school en wil je als zij-instromer je pedagogische diploma behalen? Of ben je werkzaam in een beleids- of coördinerende onderwijsfunctie en wil je meer weten over ons opleidingsaanbod? Iedereen kan leraar worden aan EhB!
inspiratiedag pjk
Studiedag

Inspiratiedag PJK

9:00
13:00
De professionele bachelor Pedagogie van het jonge kind wil jou als professional in het veld van het (jonge) kind inspireren vanuit onderzoek én praktijk.
web banner
Infomoment

Infodag 29 juni

10:00
15:00
Babbel met onze docenten en studenten, wandel rond op campus en proef van het leven aan EhB.