Schrijf je in voor een opleiding 

Klaar om EhB-student te worden? Top idee! Schrijf je online in of kom langs op campus. 

Start je inschrijving

Studiekeuze

Het academiejaar start op 20 september. Heb jij jouw opleiding nog niet gekozen en wil je daarbij toch graag wat hulp?

STUDIEKEUZEHULP

Onze campussen

Acht campussen in en rond Brussel en nog een aantal buitencampussen in Diest, Leuven en Mechelen. Ontdek waar jij juist zal studeren.

ALLE CAMPUSSEN

Coronavirus: updates en richtlijnen

We starten het academiejaar in code groen: alle studenten kunnen voltijds les volgen op campus.

CHECK ONZE RICHTLIJNEN

Welkom op EhB

Je leert veel, je leert snel. Hier leer je in het écht. Persoonlijk gecoacht door meer dan een krak in het vak. Hier bouw jij aan de stevige fundamenten voor een beroepsleven dat er echt staat. Durf te experimenteren en proberen, falen en repeteren. Aan EhB haal jij je graduaat- of bachelordiploma. Duik in jouw passie volgens jouw eigen traject. Niet voor iedereen, wel voor jou.

Eerste hulp bij je studiekeuze

Onze studiewijzer

In onze studiewijzer ontdek je al onze opleidingen. Of je nu een wereldkijker, een technologie-fan, een creatieve geest vol verbeelding bent, of eerder een mensenmens of een geboren organisator. Zit er in jou een beetje van dat alles? Kan ook! Bij EhB vind je een opleiding die bij je past. 

 

Info voor ouders

Gaat jouw kind binnenkort verder studeren? Wij maken je graag wegwijs in het hoger onderwijs. Zo word jij de perfecte coach van je kind en kunnen jullie samen een goede studiekeuze maken. 

Wat kost studeren?

Hoeveel kost een jaar studeren in het hoger onderwijs? Hier vind je een overzicht van alle studiekosten waaraan je je kan verwachten. Studeren kost geld, daarom bieden we financiële ondersteuning om je te helpen je studies te bekostigen. 

Eerste hulp bij studiekeuze

Heb je studiekeuzestress? Dat is normaal! Een studiekeuze maak je niet van vandaag op morgen. Wij helpen je alvast vlot op weg en bundelden alle belangrijke info. 

Kennismaken met EhB

Onze opleidingen

Aan EhB haal jij je graduaat, bachelor- of masterdiploma. Of word je meester in jouw kunst. Je duikt in je passie volgens jouw eigen traject, je onderzoekt en innoveert. Ontdek wat je mag verwachten, welke vakken belangrijk zijn, hoe je stages verlopen en wat je kan doen met je diploma.

Persoonlijke begeleiding

Van labo, straat tot studio: bij EhB leer je in't echt. Persoonlijk gecoacht door meer dan één krak in het vak. Van inschrijving tot proclamatie, er staan altijd mensen voor je klaar. 

Onze campussen

EhB is jouw nieuwe thuis in de metropool. Met 7 campussen in Brussel palmen we de hoofdstad in. Bovendien hebben we ook campussen in eigen regio: Leuven, Diest en Mechelen. 

Het studentenleven

Brussel is dé studentenhoofdstad van Vlaanderen. Er staat je dus een top studentenleven te wachten: de tofste cafés, de hipste uitgaansbuurten, de leukste concertzalen en de lekkerste resto's. 

EhBlog

klasgroep
Verhaal

Postgraduaat in Digital Teaching

De eerste lichting van afgestudeerden heeft ons de nodige inspiratie gegeven voor de komende jaren. Word jij onze student Digital Teaching van 21-22?

Evenementen

campus kanal
Event

De eerste lesdag van 2021-2022

We starten weer op 20 september '21, maar check zeker eventuele onthaaldagen voor de nieuwe eerstejaars vooraf.
RITCS café's re-openingsweek
Evenement

RITCS café's re-openingsweek

,
19:30
RITCS café's re-openingsweek
Opening Academiejaar
Evenement

Feestelijke opening academiejaar 2021-2022

,
11:00
tot
14:00
Feestelijke opening van het academiejaar 2021-2022