Ons aanbod voor scholen

We werken erg graag samen met jou om je lessen te verrijken. Die samenwerking kan veel kanten uitgaan. In de eerste plaats willen we onze kennis graag delen met jouw leerlingen. Dat doen we door workshops aan te bieden die je kunt integreren in je lessenpakket. Ook het bezoek aan één van onze Labs kan een interessante uitstap vormen voor de leerlingen. En het is perfect te combineren met een uitstap naar Brussel.

studente in speeltuin van klas

Stage en werkplekleren

Heb jij een stageplaats of zelfs een job voor een van onze educatieve opleidingen, of misschien voor een IT-er of een student Office Management of Sociaal Werk (enzovoort!)? Dan kun je terecht in ons Career Center. Of wil je zelfs nog intenser samenwerken en mee investeren in de jeugd? Word dan een echte werkplekpartner. Klik snel door en lees wat het verschil is tussen stages en werkplekleren.

Workshops voor in je les

We bieden een twintigtal workshops aan die het lessenpakket van de derde graad secundair onderwijs waardevol aanvullen. Je zal snel merken dat we voor heel wat vakken een interessante activiteit ontwikkeld hebben. Klik gewoon door.

studenten in de klas

Projectwerk op maat

Al eens verzucht dat de dag te weinig uren telt? Al eens gewenst dat er iemand zomaar zou binnenwandelen om je een bepaald project uit handen te nemen? Goed nieuws, want onze studenten (zowel bachelorstudenten als zij-instromers) zorgen in onze stagescholen voor maatwerk. Klik hier om  er meer over te lezen.

Wil je jezelf bijscholen?

Onze educatieve bachelors organiseren jaarlijks heel wat bijscholingen. Zo kan je je specialiseren in je eigen vakgebied of met een breder onderwijsaspect aan de slag gaan. Klik hier voor een overzicht.

Bezoek onze labs of gebruik ons materiaal

Zowel het MediaLab als het BioLab bieden een educatieve samenwerking aan. In het BicSim het Brussels Integrated Care Centrum zijn verpleegkundestudenten welkom.

studieadvies

Studieadvies op maat

Heeft je school een infosessie in het kader van studiekeuzebegeleiding? Nodig je de ouders graag eens uit? We komen graag langs om het hoger onderwijs of onze opleidingen voor te stellen. Ook willen we gerust nagaan of er studenten van jouw school ingeschreven zijn om het woord te nemen. Neem contact op met dorien.brouwer@ehb.be om je vraag te stellen. Basisinfo staat trouwens hier al. 

tuinfeest

Sponsoring

Wij hebben een bedrag opzijgezet voor sponsoring van de events georganiseerd door scholieren. Natuurlijk kunnen we niet op elke vraag ingaan, maar niet gewaagd is nooit gewonnen, dus kom maar op met de aanvragen. Mail naar dorien.brouwer@ehb.be.

Begin alvast met onze folders

Wil je jouw leerlingen informeren over de opleidingen van onze hogeschool, maar heb je niet het meest recente materiaal? Dan kun je dit bestelformulier gebruiken om onze brochures aan te vragen. Je kunt meteen alle brochures opvragen, of kiezen per type of per opleiding.  

Ben je zelf scholier of heroriënteerder, gebruik dan dit formulier.