Graduaat
          
  
                    Logies‑, Restaurant- & Cateringmanagement
Kom langs op één van onze infodagen
Voor wie
- Ben je een food lover?
 - Kent je gastvrijheid geen grenzen?
 - Ben je commercieel ingesteld?
 - Omschrijf je jezelf als teamspeler?
 - Ben je een doener?
 
Vind je jezelf terug in één of meerdere van deze eigenschappen? Dan is de opleiding Logies-, Restaurant- & Cateringmanagement zeker iets voor jou! Oh ja en no worries als je nog geen vooropleiding hotel hebt, we leren je alles aan!
            Veld
          
          
            Credits
          
        Operationele vaardigheden
      
          Inleiding tot de horecasector
Semester
              1
          3
Gastvrijheid - Kennismaking
Semester
              1
          3
Gastvrijheid - Verdiepend
Semester
              2
          3
Managementvaardigheden
      
          Personeelsbeheer
Semester
              2
          3
Operationeel beheer
Semester
              2
          3
ICT, administratie en bedrijfsmanagement
      
          Gezondheid, veiligheid en hygiëne
Semester
              1
          3
ICT-vaardigheden
Semester
              1
          4
Boekhouden
Semester
              2
          3
Communicatie
      
          Professionele communicatie Frans
Semester
              1 + 2
          4
Professionele communicatie Engels
Semester
              1 + 2
          4
Professionele communicatie Nederlands
Semester
              1 + 2
          3
Etiquette & Omgangsvormen
Semester
              1
          3
Talentontwikkeling
      
          Persoonlijke ontwikkeling
Semester
              1
          3
Integratie
      
          Gastvrijheid in de praktijk
Semester
              1
          3
Logies takeover
Semester
              1
          3
Restaurant takeover
Semester
              2
          3
Operationele stage
Semester
              2
          9
            Veld
          
          
            Credits
          
        Operationele vaardigheden
      
          Afstudeerrichting Logies: Front office
Semester
              4
          4
Afstudeerrichting Restaurant: Productkennis en restaurantservice
Semester
              4
          5
Afstudeerrichting Restaurant: Menu-engineering
Semester
              4
          3
Managementvaardigheden
      
          Eventmanagement
Semester
              3
          5
Optie Logies: Hotelorganisatie
Semester
              4
          4
Optie Logies: Hotelprijszetting
Semester
              4
          4
Optie Restaurant: Restaurantbeheer
Semester
              4
          4
ICT, administratie en bedrijfsmanagement
      
          Financieel beheer
Semester
              3
          4
Personeelsbeleid
Semester
              3
          3
Aankoopbeheer
Semester
              3
          3
Communicatie
      
          Keuzevak
Interculturaliteit
Spaans
Duits
Semester
              3
          3
Marketing
Semester
              3
          5
Talentontwikkeling
      
          Professionele ontwikkeling
Semester
              3
          3
Integratievakken
      
          Walking dinner
Semester
              4
          3
Facility takeover
Semester
              3
          3
Eindstage (Logies/Restaurant)
Semester
              4
          12
Geïntegreerd project
Semester
              4
          4
Contact
- campus Bloemenhof
- Zespenningenstraat 70, 1000 Brussel
 
 - campus Kanal
- Slotstraat 28, 1000 Brussel
 
 
- Bel ons: 02 213 61 10
 - Mail ons: graduaat.loreca@ehb.be.
 - Chat met ons via Messenger: @erasmushogeschool
 - Maak een afspraak met een traject- en/of studiebegeleider van STUDEO
 - Stel een vraag via dit formulier