Info voor EhB-studenten

Deze pagina verzamelt nuttige informatie voor jou als EhB-student. We verzamelen een aantal snelle links die je op weg helpen tijdens de eerste dagen en die ook later in je studiecarrière van nut kunnen zijn.

Er zijn verschillende communicatiekanalen tussen jou en de hogeschool. Sommige hebben te maken met de cursussen, andere bieden je de kans op inspraak in je studie. Hieronder vind je een overzicht.

Studeren in coronatijden

Het zijn vreemde tijden. Leskrijgen in bubbels en met maskers, afstandsleren, stages die uitgesteld worden. Kun je alle regels niet meer volgen? Of maakt het je ongemakkelijk en wil je erover praten? Overloop dan deze pagina's waarop we enerzijds alle regels hebben gebundeld  en anderzijds bij wie je terecht kan voor een gesprek.