Studentenjobs bij EhB

Studentenjobs bij EhB

Studenten die graag wat willen bijverdienen hoeven het niet ver te zoeken. Bij EhB zijn we regelmatig op zoek naar studenten die ons een handje willen helpen. 

 

Wil je solliciteren?


Om als jobstudent te kunnen werken hebben we enkele gegevens van je nodig. Deze kan je alvast via ons online inschrijvingsformulier (link toevoegen) doorgeven. Zo wordt je meteen ook op de hoogte gehouden van interessante studentenjobs voor jou. 
Belangrijk voor ons is dat je als jobstudent onder het statuut van student valt en nog voldoende uren beschikbaar hebt. Deze kan je checken via Student@Work (link toevoegen). 
We kunnen het niet genoeg benadrukken: we hechten bij EhB veel belang aan inclusiviteit. Aarzel dus niet om te solliciteren! Alle selecties gebeuren op grond van competenties ongeacht gender, origine, leeftijd of functiebeperking …
Check hieronder onze openstaande vacatures voor jobstudenten. In elke vacature vind je terug wie je voor de job mag contacteren. Voeg bij je e-mail steeds een uittreksel van je Student@Work toe. 
 

Vacatures

  • Er zijn momenteel geen vacatures

Schrijf je in als jobstudent aan de EhB


Geen (geschikte) vacature online op dit moment, maar wel interesse? Vul dit formulier in en we houden je op de hoogte van nieuwe studentenjobs tijdens het academiejaar.
Vul het formulier in.