Digitale start voor jouw studiekeuze

Belet een niet nader genoemd virus jou om naar ons toe te komen? Dan gaan we toch gewoon samen digitaal! Surf verder op deze pagina en ontdek het overzicht met een rist links naar antwoorden op al jouw vragen.

Nu al graag extra advies op jouw maat? We staan bekend om onze persoonlijke begeleiding. Dus aarzel zeker niet om jouw vragen te stellen.

VRAAG ONS OM HULP BIJ JE STUDIEKEUZE

Welke opleiding past bij jou?

Een studierichting kiezen die bij je past, niet zo makkelijk. Daarom geven we in onze studiewijzer een overzicht van alle opleidingen: bachelors, masters en graduaten. De perfecte start voor jouw studiekeuze.  Klik hier om de Studiewijzer met de post te ontvangen.

Ontdek de opleidingen

Elke opleidingspagina staat boordevol info: wat mag je verwachten van de opleiding, welke vakken krijg je, hoe verlopen de stages, waar kan je aan de slag met je diploma enz.  

Onze folders

Heb je interesse in één of meerdere van onze opleidingen? Ga helemaal old school en ontvang één of meerdere opleidingsfolder(s) per post. Check binnenkort je brievenbus! 

bestel je folders

Onze campussen

Met 7 campussen in Brussel palmen we de hoofdstad in. Van in hartje Brussel tot in Jette en Anderlecht. Bovendien hebben we ook campussen in Diest, Leuven en Mechelen waar je een graduaatsopleiding kan volgen.

Digitale infodag of bezoek op afspraak

Op zaterdag 27 juni hielden we de laatste digitale infodag voor onze zomersluiting, die loopt van 11 juli tot 17 augustus 2020. Op 5 en 12 september zullen we er weer staan! In welke vorm - digitaal of in levenden lijve - dat valt nog even af te wachten, maar we houden je op de hoogte! Ondertussen kun je ook via deze pagina op afspraak langskomen

Persoonlijke begeleiding

Bij EhB staat persoonlijke begeleiding centraal. Doorheen je studietraject word je gecoacht door je docenten en krijg je hulp van studie- & trajectbegeleiders om je studietraject succesvol te doorlopen. 

Wat kost studeren?

Hoeveel kost een jaar studeren in het hoger onderwijs? Hier vind je een overzicht van alle studiekosten waaraan je je kan verwachten. Studeren kost geld, daarom bieden we financiële ondersteuning om je te helpen je studies te bekostigen. 

Het studentenleven

Brussel is dé studentenhoofdstad van Vlaanderen. Er staat je dus een top studentenleven te wachten. Ontdek bruisend Brussel: de tofste cafés, de hipste uitgaansbuurten, de leukste concertzalen en de lekkerste resto's. 

Bekijk zeker ook onze videopagina

Flexibel studeren

Er zijn meer mogelijkheden dan enkel het klassieke traject, ook werktrajecten of verkorte opleidingen horen tot de mogelijkheden.

Overtuigd? Schrijf je in.

Klaar voor de grote stap? Dan kun je je nu al inschrijven. Dit gebeurt volledig digitaal, maar als je wil langskomen, dan kan dat ook op afspraak. Je leest er alles over door te klikken!

klik hier en schrijf je in

Heb je toch nog vragen? Check onze FAQ, de kans is groot dat jouw vraag ertussen staat. Toch geen antwoord gevonden? Mail ons

NAAR DE FAQ