CAS en Canvas

CAS (Centraal Authenticatie Systeem)

Met behulp van één login en één wachtwoord heb je via CAS (cas.ehb.be) snel toegang tot een heel spectrum aan webapplicaties binnen de hogeschool, zoals Canvas, studentenmail, het digitaal studentensecretariaat ... Je hoeft slechts éénmaal in te loggen op CAS en je bent dan automatisch ingelogd op alle gelinkte applicaties. Je login en je wachtwoord ontving je bij je inschrijving.

Canvas

Canvas is de elektronische leeromgeving Canvas om het onderwijs digitaal te ondersteunen. Via Canvas kunnen je docenten mededelingen doen of tekstdocumenten en beeldmateriaal met je delen. Als student zal je Canvas ook gebruiken om opdrachten in te leveren, toetsen af te leggen, samen te werken met je medestudenten, etc.