Gerelateerde verhalen

Deze pagina toont verhalen gerelateerd aan Logies-, Restaurant- & Cateringmanagement. Bekijk alle verhalen.

 

Hospitality Partnership Day
Verhaal

Opnieuw een geslaagde Hospitality Partnership Day

Op zaterdag 28 september 2024 vond de Hospitality Partnership Day plaats in het hotel Martin’s Brussel EU, en het was weer een groot succes! Studenten uit de hospitalitysector kwamen samen om persoonlijk kennis te maken met toonaangevende bedrijven uit de sector. Dit was hét uitgelezen moment voor hen om hun perfecte stageplek te vinden.
Hotelmanagement
Verhaal

Wie een topopleiding hospitality wil volgen, moet aan de Erasmushogeschool Brussel zijn

Recentelijk werden we geïnterviewd door Aad Bosmans van Culinaire Ambiance, een toonaangevend Belgisch magazine over gastronomie en hospitality. In dit interview bespraken we hoe onze opleidingen studenten voorbereiden op een carrière in de hospitalitysector. Bosmans sprak met Sarah De Ridder (opleidingshoofd Hotelmanagement en Logies-, Restaurant- & Cateringmanagement), Astrid Van Daele (departementaal coördinator Mens & Maatschappij) en Justine Ravyts (deskundige communicatie).
Hotel
Verhaal

Stageverhalen uit de hospitalitywereld

Voor de meeste mensen betekent de zomer vakantie, maar voor de studenten en afgestudeerden van de opleiding Logies-, Restaurant- & Cateringmanagement is het vaak de drukste en meest leerzame tijd van het jaar. Terwijl anderen ontspannen, hebben deze studenten tijdens de zomerse maanden waardevolle werkervaring opgedaan in de hospitalitysector. Nu de zomer achter de rug is, blikken vier van hen enthousiast terug op hun unieke stages en onvergetelijke avonturen.
Wannes Ceulers
Verhaal

Van student naar projectmanager bij Mise en Place

Wannes Ceulers heeft nog maar net zijn graduaatsopleiding Logies-, Restaurant- en Cateringmanagement aan Erasmushogeschool Brussel (EhB) afgerond, en hij staat nu al aan het begin van een veelbelovende carrière. Nog voor hij zijn diploma in ontvangst neemt, is hij benoemd tot projectmanager bij het gerenommeerde uitzendkantoor Mise en Place in Mechelen, gespecialiseerd in de hospitality sector.
Stages
Verhaal

Studenten Logies-, Restaurant-, en Cateringmanagement op stage

Onze eerstejaarsstudenten van de graduaatsopleiding Logies-, Restaurant-, en Cateringmanagement hebben dit jaar weer fantastische ervaringen opgedaan tijdens hun stages. Drie van hen delen graag hun verhaal: Tibo bij Traiteur Coppey, Lamya bij Caleo Café en Boris bij Sheraton Brussels Airport Hotel.