LoReCa op bezoek bij google
Verhaal

Studenten LoReCa krijgen les van Google

De studenten van het graduaat Logies-, Restaurant- & Cateringmanagement (LoReCa) bezochten onlangs het Google Digitaal Atelier in Brussel-Centraal. Ze volgden 2 workshops om hun communicatie skills te verbeteren. Het bezoek hoorde bij het vak Professionele Communicatie Nederlands. 

De groep volgden er twee boeiende workshops/sessies:

  • Boost je presentatie skills: in het openbaar spreken is niet voor slechts enkelen weggelegd; iedereen kan het leren. In de cursus werd de nadruk gelegd op lichaamstaal bij het spreken in het openbaar en op de juiste voorbereiding voordat je een presentatie geeft, zodat deze is afgestemd op je publiek. 
  • Aantrekkelijk schrijven voor sociale media: als horecaspecialist weet je, en zeker sinds de pandemie, dat enkel een website met reserveringstool niet langer voldoende is. Sociale media in de horeca is nu eenmaal een absolute must geworden en het speelt cruciale rol als het gaat om het aantrekken en behouden van gasten voor zowel restaurants en logies zoals Hotels en B&B’s. 

De studenten vonden het leuk om eens in een andere omgeving les te krijgen. Uiteraard is het ook een meerwaarde dat zij nu op de hoogte zijn van het bestaan van het Google Digitaal Atelier. Uiteindelijk kunnen ze hier op eigen houtje ook verschillende gratis online cursussen volgen en zelfs certificaten behalen. Dit zal hun cv en carrière op een eenvoudige manier verrijken.

LoReCa bij google
LoReCa bij google
LoReCa bij google
LoReCa bij google
Deel dit