Graduaat
Logies‑, Restaurant- & Cateringmanagement
Kom langs op één van onze infodagen
Voor wie
- Ben je een food lover?
- Kent je gastvrijheid geen grenzen?
- Ben je commercieel ingesteld?
- Omschrijf je jezelf als teamspeler?
- Ben je een doener?
Vind je jezelf terug in één of meerdere van deze eigenschappen? Dan is de opleiding Logies-, Restaurant- & Cateringmanagement zeker iets voor jou! Oh ja en no worries als je nog geen vooropleiding hotel hebt, we leren je alles aan!
Veld
Credits
Operationele vaardigheden
Inleiding tot de horecasector
Semester
1
3
Lodging business
Semester
1
3
Restaurantbusiness
Semester
2
3
Cateringbusiness
Semester
2
3
Managementvaardigheden
Marktanalyse
Semester
2
3
ICT, administratie en bedrijfsmanagement
Gezondheid, veiligheid en hygiëne
Semester
1
3
ICT skills
Semester
1
4
Boekhouden
Semester
2
3
People management
Semester
2
3
Operationeel management: basics
Semester
2
3
Communicatie
Professionele communicatie Frans
Semester
1 + 2
4
Professionele communicatie Engels
Semester
1 + 2
4
Professionele communicatie Nederlands
Semester
1 + 2
3
Etiquette & Omgangsvormen
Semester
2
3
Professionele ontwikkeling
Persoonlijke ontwikkeling
Semester
1 + 2
3
Integratie
Leerwerk: Themaweek
Semester
1
3
Operationele stage
Semester
2
9
Veld
Credits
Operationele vaardigheden
Afstudeerrichting Logies: Front office
Semester
4
4
Afstudeerrichting Restaurant: Productkennis en restaurantservice
Semester
3 + 4
5
Afstudeerrichting Restaurant: Menu-engineering
Semester
4
3
Afstudeerrichting Catering: Productkennis, koken & presenteren
Semester
3 + 4
5
Afstudeerrichting Catering: Menu-engineering
Semester
4
3
Managementvaardigheden
Afstudeerrichting Logies: Food & Beverage cost control
Semester
3
4
Afstudeerrichting Logies: Event management
Semester
3
4
Afstudeerrichting Logies: Hotelorganisatie
Semester
4
4
Afstudeerrichting Logies: Hotelprijszetting
Semester
3 + 4
4
Afstudeerrichting Restaurant: Food & Beverage cost control
Semester
3
4
Afstudeerrichting Restaurant: Event management
Semester
3
4
Afstudeerrichting Restaurant: Restaurantbeheer
Semester
3 + 4
4
Afstudeerrichting Catering: Food & Beverage cost control
Semester
3
4
Afstudeerrichting Catering: Event management
Semester
3
4
Afstudeerrichting Catering: Cateringbeheer
Semester
3 + 4
4
ICT, administratie en bedrijfsmanagement
Financieel beheer
Semester
3
4
Personeelsbeheer
Semester
3
4
Aankoopbeheer
Semester
3 + 4
3
Communicatie
Keuzevak
Interculturaliteit
Spaans
Duits
Semester
3
3
Marketing
Semester
3
4
Persoonlijke ontwikkeling
Semester
3
3
Talentontwikkeling
Semester
3 + 4
3
Werkveld
Eindstage: Ik binnen de sector (L / R / C)
Semester
4
12
Geïntegreerd project (L / R / C)
Semester
4
4
Contact
- campus Bloemenhof
- Zespenningenstraat 70, 1000 Brussel
- campus Kanal
- Slotstraat 28, 1000 Brussel
- Bel ons: 02 213 61 10
- Mail ons: graduaat.loreca@ehb.be.
- Chat met ons via Messenger: @erasmushogeschool
- Maak een afspraak met een traject- en/of studiebegeleider van STUDEO
- Stel een vraag via dit formulier