Campus Kanal

Campus van de toekomst

in de hipste buurt van Brussel

Centraal gelegen en makkelijk bereikbaar met bus, trein, metro en fiets, vind je campus Kanal. Vlakbij het kanaal en in de Dansaertwijk, maakt deze campus deel uit van een van de hipste buurten van Brussel. Op deze nieuwe campus zetten we alles op alles om nauw samen te werken met de buurt, zowel wat lunchplekken voor de studenten als wat activiteiten met de omliggende scholen betreft. 

Campus Kanal is een omgeving waarbij leren kan plaatsvinden op allerlei locaties, tijdstippen en in verschillende vormen. In het gebouw vind je modulaire klassen, praktijkklassen (bv. een haar- en schoonheidssalon), een 'outdoor classroom' en 'learning spaces' waar studenten en docenten (in)formele leermomenten kunnen inplannen. Als student Lichamelijke Opvoeding & Bewegingsrecreatie krijg je je praktijklessen in het sportcomplex van de VUB in Etterbeek. Dit laat je toe om te sporten of trainen in een professionele omgeving op een half uurtje van campus Kanal.

 

Neem je graag al eens een kijkje in het gebouw? Dat kan!

  Zin om zelf de omgeving te verkennen?

  Onze opleiding Toerisme- en Recreatiemanagement heeft voor jou een leuke route uitgestippeld om de buurt te leren kennen: ontdek ze hier!

  Studie- en trajectbegeleiding

  Campus Kanal biedt met Studeo studie- en trajectbegeleiding op maat aan. Elke vraag wordt persoonlijk, één op één, behandeld door Hilde, Tine, Linda, Céline, Chris, Isis en Hilde. Wil je een gesprek? Plan een afspraak.

   

  Locatie

  Slotstraat 28, 1000 Brussel

  • Je kan Campus Kanal eenvoudig terugvinden via Google Maps of via de bereikbaarheidsfiches (plan of tekst)
  • Parkeren kan in de buurt op straat of in de verschillende Q-Parks (Dansaert en Lepage op 300 meter)

  Studentensecretariaat

  Het studentensecretariaat vind je nu op campus Kanal en is elke dag geopend van 9u00 tot 12u00 en van 13u00 tot 16u00.

  Meekijken in de klas
  treinbankjes

  Enkele studenten aan het woord