Van student naar projectmanager bij Mise en Place
Wannes Ceulers heeft nog maar net zijn graduaatsopleiding Logies-, Restaurant- en Cateringmanagement aan Erasmushogeschool Brussel (EhB) afgerond, en hij staat nu al aan het begin van een veelbelovende carrière. Nog voor hij zijn diploma in ontvangst neemt, is hij benoemd tot projectmanager bij het gerenommeerde uitzendkantoor Mise en Place in Mechelen, gespecialiseerd in de hospitality sector.
Gloednieuw horeca-conceptkantoor
Wannes is een uitstekend voorbeeld van hoe de opleiding studenten voorbereidt op een succesvolle carrière. In de hospitality sector zijn strategisch inzicht, organisatorische vaardigheden en diepgaande marktkennis essentieel. Dat Wannes zo snel na zijn afstuderen benoemd is tot projectmanager benadrukt hoe goed onze opleiding Logies-, Restaurant- en Cateringmanagement studenten klaarstoomt voor het werkveld.
In zijn nieuwe functie zal hij leiding geven aan uitdagende projecten, personeel aansturen en strategische beslissingen nemen die impact hebben op het kantoor en de bredere sector. Dit alles zal hij doen vanuit het gloednieuwe horeca-conceptkantoor in Mechelen. Lees hier het volledige artikel.
Logies-, Restaurant- en Cateringmanagement
Het verhaal van Wannes Ceulers is een inspiratie voor huidige en toekomstige studenten van Logies-, Restaurant- en Cateringmanagement aan EhB. Het laat zien dat de opleiding niet alleen een solide theoretische basis biedt, maar ook praktisch is ingericht, waardoor afgestudeerden meteen van waarde kunnen zijn in het bedrijfsleven.
We wensen Wannes veel succes in zijn nieuwe rol als projectmanager en zijn ervan overtuigd dat hij en zijn team een grote impact zullen hebben op de hospitality sector. Zijn succesverhaal is een trots moment voor EhB en een bewijs dat hard werken, gecombineerd met een sterke opleiding, grote deuren kan openen.
Treed jij binnenkort in Wannes’ voetsporen?
Ontdek de mogelijkheden van de opleiding Logies-, Restaurant- en Cateringmanagement aan Erasmushogeschool Brussel. Wie weet open jij zelf ook ooit je eigen horeca-conceptkantoor of hospitalitybedrijf!
Foto: Made in © 2024