Workshop in de Plantentuin van Meise

Kom naar onze superboeiende workshop in de wereldbefaamde Plantentuin in Meise.
Infomoment
Data
,
14:00
tot
17:00
Waar?
Plantentuin Meise
Toegangsprijs
Gratis

Ontwerpworkshop: Ontdek de Kunst van Duurzaam Ontwerpen! 

Ben jij klaar om jouw passie voor een groenere en klimaatrobuuste wereld om te zetten in concrete actie? Heb je een levendige verbeelding, een liefde voor de natuur en een oog voor duurzaamheid en design? Dan is deze workshop op maat gemaakt voor jou!

Wat staat je te wachten?
Verken de prachtige Plantentuin Meise en dompel jezelf onder in een weelde van groen. Leer alles over verschillende boomsoorten, hun unieke kenmerken en hoe je ze kunt herkennen aan hun uiterlijk.
Laat je inspireren door voorbeelden van baanbrekende landschaps- en tuinarchitectuur en ontdek hoe creatief design kan bijdragen aan een duurzame toekomst.
Ontdek de toekomstige uitdagingen op het gebied van klimaat, biodiversiteit en water, en ontdek hoe je met innovatieve oplossingen kunt inspelen op deze vraagstukken binnen onze opleiding Landschaps- en Tuinarchitectuur.
Stap zelf in de schoenen van een ontwerper tijdens het praktische atelier, waar je onder begeleiding van experts je eerste stappen zet richting het ontwerpen van een klimaatbestendige tuin.
Tot slot, krijg persoonlijke feedback en reflecteer op je eigen ontwerp, waardoor je nog beter kunt groeien als toekomstig ontwerper!

Waar en wanneer?
Datum: 04/09/2024 van 14u tot 17u
Locatie: Auditorium Van Heurck, Plantentuin Meise
Toegang: Deelname aan de workshop is gratis en geeft je ook gratis toegang tot de botanische tuin van Plantentuin Meise!
Mis deze unieke kans niet om jouw creatieve talenten te ontdekken en bij te dragen aan een duurzamere wereld! Schrijf je vandaag nog in voor de workshop en maak de eerste stap naar jouw groene toekomst! 

Deel dit