Labo netwerken Toegepaste Informatica
Professionele Bachelor

Toegepaste Informatica

OVERTUIGD VAN DEZE STUDIE?

De perfecte start voor elke carrière in de IT

Door een breed aanbod van vakken en specialisaties en de nodige theorie gecombineerd met grotendeels praktijk is de opleiding Toegepaste informatica aan de Erasmushogeschool de perfecte start voor elke carrière in de IT. 

Wouter Goossens
Oud-student

Toegepaste informatica studeren: uitdagend en afwisselend

Wil je zelf apps kunnen maken voor je smartphone of tablet? Ben je nieuwsgierig naar het datacenter waar Instagram je foto’s bewaart of Google je zoekopdrachten verwerkt? Is the cloud echt een wolk en hoe worden grote webapplicaties als Facebook geprogrammeerd? Als ook jij actief wil meewerken aan nieuwe technologieën in de volgende IT-revolutie en aan de basis wil staan van het nieuwe Internet of Things, dan is onze opleiding Toegepaste informatica zeker iets voor jou.

We bieden je een praktijkgerichte opleiding en een diploma dat zowel nationaal als internationaal veel deuren voor je zal openen. Onze opleiding sluit immers aan bij het beroepsprofiel van de digital expert en wordt in overleg met de beroepssector voortdurend geëvalueerd en bijgestuurd.

Geen nood, je hoeft echt geen computerfreak te zijn om bij ons te beginnen. Interesse in technologie en een gezonde dosis motivatie en inzet zijn voldoende. Alle vakken starten immers vanaf nul. Voorkennis in wiskunde, wetenschappen of talen is niet vereist. IT is waar het bij ons om draait!

Studenten computerklas Erasmushogeschool Toegepaste informatica

Een brede basis gericht op succes in de bedrijfswereld

Doorheen mijn studiecarrière werd ik klaargestoomd met de laatste technologieën, ondernemingszin, soft-skills en nuttige projecten gecoacht door een zeer toegankelijk en betrokken docententeam. Kortom, een brede basis gericht op succes in de bedrijfswereld die ik nu volop gebruik als systeemarchitect bij Accenture.

Arnaud Coel
Oud-student

ICT speelt meer dan ooit een onmisbare rol in een wereld die steeds sneller evolueert. Als professionele bachelor in de Toegepaste informatica sta je in de arbeidsmarkt op de eerste rij. Duizenden vacatures raken niet of nauwelijks ingevuld. Het tekort aan praktisch opgeleide ICT-profielen is en blijft groter dan ooit. Jobs in onze sector zijn dan ook nog steeds knelpuntberoepen. Werkzekerheid en een boeiende en diverse carrière is met jouw toekomstig diploma gegarandeerd.

 

Career Launch Ordina

Als digital expert staat een brede waaier aan jobs met een rijke taakinhoud op jou te wachten. Als softwareontwikkelaar, securityspecialist, web architect, netwerk- of systeembeheerder, projectleider, app-programmeur, consultant of in een functie die vandaag zelfs nog niet bestaat bouw je mee aan het Internet of Things van morgen. Dit alles van kleine start-up tot internationaal bedrijf, als zelfstandig ondernemer of werknemer en van eigen land tot ver daarbuiten.

Heb je de smaak van het studeren te pakken? Via een schakeljaar kan je ook nog starten met een masteropleiding. Ook andere opleidingen (zoals Multimedia en Communicatietechnologie) behoren via een verkort programma tot de mogelijkheden.

Algemene vakken

In het programma starten we met een brede basis. Onze enthousiaste docenten zullen je vanuit hun eigen praktijkervaring wegwijs maken in de IT-wereld.

Het lessenpakket volgt de technologische evoluties nauwgezet op en maakt gebruik van dynamische werkvormen: minder klassieke theorielessen maar meer actief leren met werkcolleges, projecten en (internationale) stages. Je lessen zijn dus zeer praktijkgericht, zodat je meteen de vaardigheden inoefent die je ook in het bedrijfsleven nodig zal hebben

1ste jaar

Het eerste jaar is gemeenschappelijk voor alle studenten. We starten van nul en naast een stevige basis programmeren en webontwikkeling maak je ook kennis met de fundamentele componenten van een IT-infrastructuur, computerhardware, besturingssystemen en netwerken. Ook leren we je professioneel communiceren in een bedrijfscontext en werk je aan je eerste project.

Klik hier voor alle vakinfo.

Veld
Credits
INFRASTRUCTURE
IT Essentials
Semester
1
6
Desktop OS
Semester
1
3
Network Essentials
Semester
2
4
DEVELOPMENT
Programming Essentials 1
Semester
1
7
Programming Essentials 2
Semester
2
7
Software Design Essentials
Semester
2
4
WEB
Web Essentials
Semester
1
3
Web Advanced
Semester
2
4
DATA & ARTIFICIELE INTELLIGENTIE
Data Essentials
Semester
1
6
BUSINESS
Business IT Essentials
Semester
1
3
Business Communication
Semester
2
3
TALENT & INTEGRATION
iTalent 1
Semester
1 en 2
3
Programming Project 1
Semester
2
7

2de jaar

Vanaf het tweede opleidingsjaar wordt het gemeenschappelijk programma aangevuld met specialisatiepakketten (zie onderaan deze pagina). Je wordt opgeleid tot een echte professional die innovatieve oplossingen kan bedenken en ontwikkelen. Dankzij de laatste actuele ontwikkelingen word je klaargestoomd voor de arbeidsmarkt.

Klik hier voor alle vakinfo.

Veld
Credits
INFRASTRUCTURE
Server OS
Semester
2
6
DEVELOPMENT
Software Design & Testing
Semester
1
5
.NET Essentials
Semester
1
5
WEB
Web Integration
Semester
1
4
DATA & ARTIFICIELE INTELLIGENTIE
Data Advanced
Semester
2
3
BUSINESS
Business English
Semester
1
3
Business French
Semester
2
3
TALENT & INTEGRATION
iTalent 2
Semester
1 en 2
5
Programming Project 2
Semester
1
4
Integration Project
Semester
2
6
Specialisatie Software Engineering
Java Advanced
Semester
1
3
Usability
Semester
1
4
.NET Advanced
Semester
2
4
iOS Development
Semester
2
5

3de jaar

Het derde en laatste studiejaar vormt het sluitstuk van je opleiding. Naast een aantal gemeenschappelijke vakken ga je verder met je gekozen specialisatie en zet je de kers op de taart met een bedrijfsstage (Internship) en een eindwerk (Final Work).

Klik hier voor alle vakinfo.

Veld
Credits
INFRASTRUCTURE
Server Technologies & Cloud
Semester
1
4
DEVELOPMENT
Sofware Security
Semester
1
4
BUSINESS
Entrepreneurship
Semester
1
4
TALENT & INTEGRATION
Final Work
Semester
1 en 2
10
Innovation Week
Semester
2
3
Internship
Semester
2
20
Specialisatie Business IT
Business IT Integration
Semester
1
5
Business IT Innovation
Semester
1
5
Specialisatie Networks & Security
Network Security
Semester
1
5
Datacenter Technologies
Semester
1
5
Specialisatie Software Engineering
Android Development
Semester
1
5
Application Frameworks
Semester
1
5

Specialisaties

Op drie jaar tijd kun je niet álle domeinen in de informatica volledig uitdiepen. Na het eerste jaar geven we je daarom de keuze om je te specialiseren in je eigen interessedomein. Je hebt hierbij de keuze tussen Business IT, Networks & Security of Software Engineering.

Business IT

SAP | IT-Business Analysis | Enterprise Intelligence | Hackaton | IT-Consultancy | Entrepreneurship | Cloud | Mobile Development | A.I.

Networks & Security

Cloud | Virtualisation | Routing | Switching | Linux | Windows Server | Security | Powershell | Datacenter | Troubleshooting

Software Engineering

Java | .NET | Agile | Testing | iOS | Android | Security | React | MVC | Cloud Services | JavaScript | Spring | Usability

Meer details

Wil je meer gedetailleerde info over je vakken (beoordeling, examenvormen ...), dan kan je terecht op de studiegids ECTS-fiches.

Je staat er niet alleen voor

In de opleiding Toegepaste informatica willen we je actief begeleiden in je persoonlijke ontwikkeling. Je docent is je coach en gaat samen met jou op zoek hoe je je talenten en competenties het best kan ontwikkelen. Ook waar je individueel of in team moet werken aan taken, opdrachten of projecten zal je steeds begeleid worden door één of meerdere docenten. Zij zullen je gidsen op weg naar succes!

Digitaal leren (blended learning) maakt actief deel uit van onze onderwijsstijl. Maar iedere student is anders. De docenten coachen je dus doorheen je studietraject op de voor jou meest aangewezen manier. We hanteren kleine werkgroepen zodat je individueel begeleid kan worden. De drempel tussen docent en student is bij ons dus erg laag.

Tijdens je studies kan je ook steeds terecht bij je studentenbegeleider, trajectbegeleider, taalbegeleider en ombudspersoon. Je kan op hen rekenen als je vragen hebt rond je studievaardigheden, je individueel traject, het aanvragen van vrijstellingen of een bijzonder statuut, de reglementeringen, … Ook als het persoonlijk even niet meezit, kan je bij ons terecht.

Coaching teaching staff

Stages

Als professionele en praktijkgerichte opleiding bereiden we je optimaal voor op je verdere carrière. Werkplekleren maakt dan ook integraal deel uit van ons programma. Vanaf je eerste jaar maak je al kennis met het werkveld. Als Brusselse student heb je hier meteen een onschatbaar voordeel: alle grote ICT-spelers op de markt liggen om de hoek! In je laatste jaar zal je dan ook heel makkelijk een stageplaats vinden. Je zal een volledig semester als volwaardige werknemer mogen meedraaien in een (klein of groot) ICT-bedrijf. Voor velen een opstapje richting de eerste job.

De opleiding Toegepaste informatica aan de Erasmushogeschool komt gestructureerd en georganiseerd over. Er worden veel eisen en vragen gesteld aan zowel student als bedrijf. Studenten zijn formeel en professioneel. Ze hebben een duidelijk doel voor ogen, brede interesses en hebben een gevarieerde set aan skills.

Stagebedrijf

Zorgen voor kwaliteit

De Erasmushogeschool  Brussel en haar opleidingen dragen kwaliteit hoog in het vaandel. We zorgen ervoor dat elke student een opleiding krijgt die voldoet aan nationale en internationale standaarden en maximaal kansen biedt op een succesvolle carrière.

EhB hanteert hiervoor een kwaliteitsopvolgingssysteem, de regie. Dit is een eigen systeem van kwaliteitsgarantie. Door de uitvoering van deze regie verzekert EhB dat de kwaliteit van haar opleidingen continu verbetert. Hiermee voldoet EhB meteen ook aan de decretale eisen m.b.t. kwaliteitszorg. 

Dig-X: een kwaliteitsvolle opleiding! 

Op 26 en 27 maart 2018 vond de peer review van Dig-X plaats. Een commissie van onafhankelijke externen nam toen de kwaliteit van de opleiding Dig-X onder de loep. Goed nieuws want de commissie besloot dat de opleiding Dig-X kwaliteitsvol onderwijs levert dat voldoet aan de decretaal bepaalde kwaliteitskenmerken. Benieuwd naar de sterke punten en actiepunten die naar voren kwamen uit de peer review? Neem dan een kijkje in de kwaliteitsfiche! 

Input van stakeholders is een belangrijk speerpunt in de regie. Om de input van haar stakeholders te verankeren in de werking, organiseert elke opleiding van EhB een cyclische afname van bevragingen bij studenten, medewerkers, alumni en werkveld. In de kwaliteitsfiche kan je terugvinden wat studenten vinden van de opleiding Dig-X en wat alumni, werkveld en werknemers ons te vertellen hebben. 

Kengetallen

Wie volgt de opleiding Dig-X? Hoe doen studenten het in het eerste jaar in de opleiding? En hoe lang doen studenten Dig-X over het behalen van hun diploma?

Benieuwd naar het antwoord op deze vragen? Neem dan zeker hier een kijkje.

Welkom op campus Kaai!

Studentenrestaurant

Studeren op campus Kaai is natuurlijk meer dan alleen maar lessen volgen en opdrachten uitvoeren.  

Op onze campus vind je naast een moderne ICT-infrastructuur met computerklassen en een snelle (draadloze) internetverbinding ook het FabLab, het Media Lab en het Design Lab. De opleiding is erkend en gecertificeerd als Cisco Academy en beschikt tevens over een state of the art Cisco Networklab. In de labo’s kan je terecht voor je projecten of je eindwerk of om er gewoon naar hartenlust te experimenteren. Je ontdekt er 3D-scanners en motion capture-apparatuur, een green screen, HD-videocamera’s en hoogtechnologische machines zoals drones, 3D-printers, …  We organiseren er ook op regelmatige basis multimedia-events en presentaties die je extra informeren én inspireren.

Ben je student-ondernemer of wil je graag ondernemer worden? Als starter kan je in het Business Lab terecht om nieuwe producten en diensten te ontwikkelen en op de markt te brengen. Je kan rekenen op de expertise van je docenten om de eerste stappen te zetten.

In de splinternieuwe hippe studentenrestaurant kan je terecht voor je ontbijt en lunch of je kan er tijdens een pauze je medestudenten ontmoeten.

Zoek je liever de rust op? Op lesdagen kan je doorlopend terecht in het studielandschap. Je vindt er ook de bibliotheek, cursus- en kopiedienst.

Op het studentensecretariaat kan je met al je bekommernissen terecht. We helpen je graag verder met je vragen omtrent je collegerooster, je inschrijving, examens, ... Je vindt er ook studiebegeleider, trajectbegeleider of ombudspersoon. 

Het studielandschap

Zoek je liever de rust op? Onze campus beschikt over een studielandschap en een goed uitgeruste bibliotheek met een uitgebreide keuze aan recente boeken, zowel in verband met technologie als design. 

Via de digitale bibliotheek kun je een aantal databanken gratis raadplegen. Het studielandschap is op lesdagen doorlopend vrij toegankelijk. 

Aan de bibliotheek is een cursus- en fotokopieerdienst verbonden. 

Onze labs

Maak kennis met onze labs en experimenteer naar hartenlust in het: 

ICT-infrastructuur

Het computernetwerk van het departement omvat een domein van meer dan 300 pc’s die gebruik kunnen maken van een variëteit aan diensten, geleverd door een modern en performant serverpark. Samen met de printers, plotters en scanners vormen ze een ruime waaier van faciliteiten die permanent ten dienste staan van de studenten voor werkcolleges, practica, projecten en bachelorproeven. De ICT-dienst is de kern van dit netwerk en zorgt voor de installatie, de configuratie en het onderhoud van de volledige ICT-infrastructuur van het departement.

Honger?

In het hippe studentenrestaurant kan je terecht voor je ontbijt en lunch of je kan er tijdens pauzes je medestudenten ontmoeten. In onze cafetaria vind je een ruim aanbod aan koude en warme dranken en (vegetarische) schotels, broodjes, snacks, pasta's, desserts, ... 

Het studentenrestaurant op campus Kaai
Studenten op een terrasje in Brussel

Brussel bruist

Onze technologiecampus bevindt zich in het kloppend hart van de IT- en multimedia-industrie. In en rond Brussel bevinden zich alle grote spelers waar de opleiding mee samenwerkt en die onze afgestudeerden met open armen ontvangen voor een stage of een job. 

Brussel is natuurlijk ook een bruisende wereldstad, waar je getrakteerd wordt op unieke evenementen en hippe buurten. 

Studeren of stage lopen in het buitenland

Als student in de hoofdstad van Europa studeer je sowieso in een internationale omgeving. Bij ons krijg je echter ook de kans om je grenzen te verleggen. Via het Erasmus+ beurzenprogramma kun je een semester gaan studeren bij één van onze partners (bv. in Denemarken, het Verenigd Koninkrijk, Portugal, Nederland, Spanje of Kroatië) zonder je zorgen te moeten maken over het financiële plaatje.

Ook een buitenlandse stage behoort tot de mogelijkheden. Onze studenten liepen al stage in de Verenigde Staten, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, India, China, Kenia, …. en tal van landen in de Europese Unie. Duurt een volledig semester in het buitenland je te lang? Geen nood. We organiseren ook korte internationale weken in de loop van het tweede en het derde jaar.

Arnaud Brent Capitool Washington Center

Een onbeschrijfelijk gevoel van voldoening

The Washington Center (TWC) heeft mij zowel persoonlijk als professioneel aangescherpt—een ervaring die niet kan opwegen tegen een traditionele stage. Mijn favoriete aspect van deze ervaring was de zogeheten “direct service” als deel van het TWC-programma; ik deed vrijwilligerswerk als mentor op een middelbare school (The Next Step Public Charter School) voor studenten die niet ondersteund worden in traditionele instellingen. Hierbij speelde ik een cruciale rol om studenten te helpen slagen en helpen overwinnen van persoonlijke en academische problemen. Dit gaf mij een onbeschrijfbaar gevoel van voldoening! Ik zal de diversiteit—die mij heeft geïntroduceerd aan talloze prachtige culturen en ontelbaar vastberaden, liefdevolle mensen—gecultiveerd door TWC voor eeuwig koesteren.

Brent De Hauwere
Oud-student

Superleuke ervaring

Voor mij is deze opleiding echt wat ik er had van verwacht. Praktijkgerichte vakken, toffe sfeer en een grote bagage om mee te nemen naar het werkveld! Er worden ook leuke evenementen georganiseerd, om ons zo nog meer bij te brengen en andere ervaringen te laten opsnuiven. De opleiding geeft me zelfs de kans om een semester in Kopenhagen te gaan studeren, super!

Arno Blijenbergh
Systeemintegrator

Mijn eindwerk in Vietnam: een onvergetelijke ervaring

Voor mijn bachelorproef zes weken verblijven en werken in een land als Vietnam was een grote en onvergetelijke ervaring, niet alleen het werken in een Vietnamees onderzoeksinstituut maar ook het bezoeken van Hanoi en omstreken. Zo ben ik naar een echte Vietnamese trouw geweest alsook naar de wereldberoemde Ha-Long Bay terwijl ik in de week werkte aan een custom-built touchtable.

Loïc Byl
Oud-student

Heb je een bachelor Multimedia & Communicatietechnologie?

Heb je al een professioneel bachelordiploma Multimedia & Communicatietechnologie, of een daarmee gelijkgesteld diploma, dan volg je een verkort programma van 92 studiepunten. 

Heb je een HBO-5-diploma?

Als je al beschikt over een HBO-5-diploma graduaat informatica (optie netwerken of programmeren), kan je via een aanvullingstraject ook je bachelordiploma behalen. We bieden dit traject in dagonderwijs of via blended learning aan.  

Of genoot je een andere vooropleiding?

Heb je andere ICT-gerelateerd diploma’s of credits behaald? Dan kun je op basis van je eerder verworven kwalificaties of competenties eventueel vrijstellingen krijgen. 
We bieden je dan een individueel studietraject aan.

Les in een iMac-lokaal

Werken & studeren combineren

Je hebt al een diploma en/of een job, maar je wil je graag bij- of omscholen tot gekwalificeerd IT'er? We bieden je verscheidene mogelijkheden om je job te combineren met de opleiding tot professionele bachelor in de Toegepaste Informatica in een werktraject. Ook voor werkzoekenden is er een programma op maat, in samenwerking met VDAB.

In onze werktrajecten hanteren we een mix van contact- en afstandsonderwijs (blended learning) als onderwijswerkvorm. Dit betekent dat je studeert met kant-en-klaar cursus- en oefenmateriaal en instructies die via onze elektronische leeromgeving beschikbaar zijn. Je kan dus met een maximum aan flexibiliteit studeren, op je eigen tempo en zonder gebonden te zijn aan vaste uren en plaatsen. 

Werktrajecten op jouw maat

Heb je al een diploma graduaat informatica - HOSP of HBO5?

In dit geval kan je een aanvullingstraject volgen met een standaardprogramma van 3 jaar. Afhankelijk van je werk- en privé-situatie kan je de duurtijd van je opleiding ook inkorten of verlengen tot 2 of 4 jaar. 

Heb je een ander bachelor- of masterdiploma?

In functie van je diploma kunnen we een aangepast studieprogramma samenstellen waarbij je eventueel vrijstellingen kan krijgen op basis van je vooropleiding (EVK) en/of werkervaring (EVC). 

Sommige vakken uit het curriculum bieden we niet aan via blended learning. In een persoonlijk gesprek bekijken we graag wat jouw mogelijkheden zijn om je job toch zo optimaal mogelijk te combineren met je individueel traject. 

Werkzoekend en je wil je omscholen?

Met Switch 2 IT slaan de EhB, VDAB en Agoria de handen in elkaar voor een uniek werk-leertraject. Werkzoekenden worden via een gecombineerd traject van contactonderwijs (VDAB), blended learning (EhB), stage en werkplekleren opgeleid tot bachelor in de Toegepaste Informatica. 

Samenwerking met bedrijven

Ben je een bedrijf, particulier of instelling en zit je met vragen wat betreft ICT en/of multimedia? Dan  ben je bij ons aan het juiste adres.

We richten ons ook op het ontwerpen en ontwikkelen van gebruiksvriendelijke applicaties voor allerhande mobiele toestellen. We stellen onze expertise op een praktische manier ter beschikking voor geïnteresseerde bedrijven in de vorm van een zogenaamd Laagdrempelig Expertise en Dienstverleningscentrum (LED).

Verder stimuleren we het ondernemerschap in de creatieve – en maakindustrie met het EFRO-project FabLabXL – Fabriek van de Toekomst. Specifiek richten we ons op het maken van fysieke prototypes in het fablab en op het creëren van multimediale content in het medialab.

Bekijk alvast onze brochure "Routes naar succes" of contacteer ons op dt.partner@ehb.be.

Career Launch

Jaarlijks organiseren we voor onze tweedejaars- en derdejaarsstudenten een jobbeurs. Enerzijds richten we ons hierbij op de studenten die op zoek zijn naar een stageplaats en/of een samenwerking in het kader van hun final work. Anderzijds bieden we de laatstejaarsstudenten hulp bij het zoeken naar een job. Het doel is eenvoudig: werkgevers in contact brengen met jong talent. 

Heb je interesse om deel te nemen aan onze career launch? Stuur dan een e-mail naar dt.partner@ehb.be

Kom naar de infodag van Toegepaste Informatica en schrijf je meteen in.

Op een infodag gooien we met de opleiding Toegepaste Informatica de deuren open. Je kan er onze campus ontdekken. Sla eens een praatje met onze studenten of stel je vragen aan één van onze docenten. Duik eens met je neus in een aantal cursussen. En kom de labo's ontdekken.

Kortom, een infodag zal je een veel beter beeld geven of de opleiding waarin je interesse hebt en je helpen om de juiste studiekeuze te maken. Zo kan je met zekerheid starten aan je opleiding.

Onze infodagen 2020
 

Infodag op afspraak

We kunnen momenteel helaas geen honderden bezoekers ontvangen op de campus. Toch willen we je zo goed mogelijk helpen bij het maken van een studiekeuze. Daarom voorzien we voor jou onze 'infodag op afspraak'. Kom onze campus en je opleiding ter plaatse ontdekken.
Je toekomstig opleidingshoofd of één van je docenten, maakt hier met veel plezier wat tijd voor vrij.

Maak een afspraak

Locatie:

De infodag van Toegepaste Informatica vindt plaats op Campus Kaai, de campus waar je ook Toegepaste Informatica zal studeren.

Start inschrijvingen

Vanaf zaterdag 27 juni kan je je trouwens ook meteen inschrijven voor de opleiding Toegepaste Informatica.

Registreer je nu al

Thuis kun je je al elektronisch voorinschrijven, zo ben je sneller klaar als je je inschrijving afrondt in ons studentensecretariaat. 

Bekijk hier wat je verder nog moet weten over de inschrijvingsprocedure.  

Openingsuren studentensecretariaat

Inschrijven kan vanaf 27 juni 2020:

Zomersluiting vanaf 11 juli tot en met zondag 16 augustus 2020.

Locatie

Campus Kaai
Nijverheidskaai 170, 1070 Brussel 
Studentensecretariaat - eerste verdieping, lokaal 101

Contact

Heb je nog vragen omtrent je inschrijving of wens je een afspraak te maken om je inschrijving te voltooien? Contacteer ons dan telefonisch (02 520 18 10) of via e-mail (dt.secretariaat@ehb.be). 

Kosten

Je eigen laptop

Voor je opleiding beschik je over een eigen laptop. Tijdens werkcolleges, ateliers en projectwerk werk je aan praktijkgerichte opdrachten en tijdens de hoorcolleges volg je op een interactieve manier de lessen mee op je eigen computer. Je hebt altijd en overal je documenten en cursusmateriaal ter beschikking, samenwerken met je medestudenten en docenten verloopt elektronisch.

Lees meer over de minimumvereisten en het voordelig aanbod bij onze commerciële partners.

Infomomenten

Onze infodagen 2020
 

  • zaterdag 14 maart 2020 (10u tot 13u)
  • zaterdag 25 april 2020 (10u tot 13u)
  • zaterdag 27 juni 2020 (10u tot 13u)
  • zaterdag 5 september 2020 (10u tot 13u)
  • zaterdag 12 september 2020 (10u tot 15u)

Workshopweek  

Van 24 februari tot 28 februari 2020

Deel dit