Campus Kaai

Een technologie- én kunstcampus

in het kloppend hart van de IT- en multimedia-industrie
Een IT-campus...

Op deze campus vind je naast een moderne ICT-infrastructuur met computerklassen ook het medialab.brussels, bestaande uit Fablab, het Medialab en het Design Lab. We beschikken tevens over een state of the art Cisco Networklab. In de labo’s kan je terecht voor je projecten of je eindwerk of om er gewoon naar hartenlust te experimenteren.

... en een kunstencampus!

Voor de Musicalstudenten van ons Koninklijk Conservatorium Brussel hebben we op campus Kaai tal van oefenruimtes en dans- en spiegelzalen. Hun toonmomenten gaan door in een heuse theaterzaal ter plaatse, iedereen is daar trouwens welkom.

Opleidingen

De centrale diensten van de hogeschool zijn eveneens gevestigd op campus Kaai.

Nijverheidskaai 170
1070 Anderlecht

Openingstijden: 9:00 - 17:00

Vind de campus via Google Maps of via de bereikbaarheidsfiches (plan of tekst).

Grote parking tijdelijk gesloten

Opgelet: door dakwerken zal de parking achter het gebouw voor meerdere maanden niet toegankelijk zijn. Zeker al tot eind 2021 zul je elders moeten parkeren, bijvoorbeeld aan de straatkant. We raden je aan het openbaar vervoer te gebruiken.