Campus Kaai

Een technologie- én kunstcampus

in het kloppend hart van de IT- en multimedia-industrie
Een IT-campus...

Op deze campus vind je naast een moderne ICT-infrastructuur met computerklassen ook het medialab.brussels, bestaande uit Fablab, het Medialab en het Design Lab. We beschikken tevens over een state of the art Cisco Networklab. In de labo’s kan je terecht voor je projecten of je eindwerk of om er gewoon naar hartenlust te experimenteren.

... en een kunstencampus!

Voor de Musicalstudenten van ons Koninklijk Conservatorium Brussel hebben we op campus Kaai tal van oefenruimtes en dans- en spiegelzalen. Hun toonmomenten gaan door in een heuse theaterzaal ter plaatse, iedereen is daar trouwens welkom.

Mooie vooruitzichten, maar eerst nog een bouwwerf: RITCS@Kaai

Sinds december 2022 zijn er grote werken op deze campus. We bouwen aan de toekomst met het bouwproject RITCS@Kaai, met o.a. de theaterzaal en de hightech filmstudio. Onze grote parking verhuist daardoor naar de site van Abattoir vlak naast ons gebouw. Lees er alles over op deze pagina.