Gerelateerde verhalen

Deze pagina toont verhalen gerelateerd aan Voedings- & Dieetkunde. Bekijk alle verhalen.

Studenten voedings- en dieetkunde erasmushogeschool

Award tegen diarree

Oud-studente voedings- en dieetkunde Hilde De Schuyteneer is genomineerd voor de NutriFacts Award. Hilde schreef vorig academiejaar een bachelorproef over het l
Studenten voedings en dieetkunde ehb erasmushogeschool

Op het menu: één euro

Onze nieuwe studenten voedings- en dieetkunde zaten in oktober niet enkel in hun klas, labo of keuken. Ze ontdekten verschillende aspecten rond voeding in en ro
Nutriscore

Diepvriesfrieten of zalm

Met een campagne wil minister van Volksgezondheid Maggie De Block de nutriscore bekender maken. Meteen barstte er een hevig debat los over zin of onzin.
EhB

Op bezoek in Senegal en Gambia

Afgelopen week hebben onze antennes internationalisering van Vroedkunde en Voedings- en Dieetkunde een bezoek gebracht aan Senegal en Gambia.
Ben Stassijns student voedings- en dieetkunde in Suriname EhB

Salsa en dolfijnen

Een slordige 7.500 km van hier loopt Ben Stassijns van voedings- en dieetkunde stage. Ontdek hier zijn avonturen in Suriname.
Ward Van der Kelen student voedings- en dieetkunde

EhB was de snelste

Ward Van der Kelen student voedings- en dieetkunde behaalde op de 5.000 meter de eerste plaats op het Belgisch kampioenschap atletiek voor studenten in Luik.