Joy Demol en Evelien Mertens
Verhaal

Nieuwe podcast over gezonde, milieuverantwoorde en duurzame voeding: EhBeet

Onze opleiding Voedings- & Dieetkunde opleiding lanceert de boeiende nieuwe podcast ‘EhBeet’.

Ben je geïnteresseerd in voeding, duurzaamheid en een gezonde levensstijl? Dan is deze podcast iets voor jou! Onze gepassioneerde lectoren, Joy Demol en Evelien Mertens, schotelen je in deze podcast de nieuwste onderzoeksresultaten op het gebied van voeding voor. 

Maar dat is nog niet alles! Naast het delen van boeiende onderzoeksbevindingen, zullen Joy, Evelien en hun gasten ook onderwerpen verkennen die te maken hebben met milieuvriendelijke en gezonde voeding. Verwacht inspirerende gesprekken met experts, praktische tips voor een duurzamere levensstijl, en nog veel meer!

Waarom deze podcast beluisteren?

  • Ontdek de nieuwste inzichten: leer over de meest recente ontwikkelingen en onderzoeksresultaten op het gebied van voeding en gezondheid.
  • Inspirerende gesprekken: luister naar boeiende gesprekken met gastsprekers die gepassioneerd zijn over milieuvriendelijke en gezonde voeding.
  • Praktische tips: ontvang praktische tips en advies om gezonder te eten en duurzamer te leven.

Mis deze kans niet om meer te leren over voeding, duurzaamheid en gezondheid! Abonneer je nu op ‘EhBeet’ op Spotify en blijf op de hoogte van onze nieuwste afleveringen.

Check hier de eerste aflevering.
 

Deel dit