studenten in brussel
Verhaal

Welkom op EhB

Je hebt nog heel wat kansen om EhB te ontdekken de komende maanden. Hieronder een overzicht van onze infomomenten.

Openlesdagen

Op onze openlesdagen maak je kennis het echte campusleven. Voor dit academiejaar zijn de openlesdagen al voorbij, maar je bent van harte welkom op één van onze infodagen.

Infodagen 

Op de infodag krijg je informatie uit eerste hand. Onze docenten, studie- en trajectbegeleiders en studenten staan klaar om je een antwoord te geven op al je vragen. Je maakt ook kennis met de campus - de praktijklokalen, het studielandschap, het restaurant,…  Ontdek waar je deze boeiende jaren van je leven door zal brengen.

Kijk voor de meest actuele informatie bij infomomenten

Opgelet! We hebben zes campussen in Brussel. Check dus hier eerst waar je moet zijn. Je leert op onze Brusselse campussen trouwens ook de graduaatsopleidingen kennen.

Voorinschrijven?

Dankzij onze online tool kun je je, vanaf het voorjaar, van thuis uit handig inschrijven in één van onze opleidingen. Het enige wat je daarna nog moet doen is je dossier afronden met de nodige documenten. Daarvoor kom je dan best langs (eens je je diploma hebt) op het studentensecretariaat van de campus waar je zult studeren. We geven het alvast mee: de lessen starten op maandag 23 september. Sommige opleidingen houden nog een onthaaldag voordien. Of dat voor jou het geval is, verneem je op het studentensecretariaat.

Klik op onderstaande opleidingen om te lezen op je op welke campus je verwacht wordt om je vragen te stellen.

Deel dit