studenten in brussel
Verhaal

Leer ons kennen tijdens de info- en inschrijvingsdag op 1 september

Onze volgende infodag is op zaterdag 1 september (10-15u), dan kun je de campus en de opleiding van je keuze leren kennen. Docenten en studenten staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Het is dus dé gelegenheid om na te gaan of de opleiding overeenkomt met wat je ervan verwacht.

Inschrijvingen geopend!

Weet je al wat je wilt studeren, schrijf je dan meteen in met deze online-tool. Later kom je dan langs met de nodige documenten en kun je de inschrijving afronden.

Wil je nog wat extra informatie, ook dan ben je welkom op de campus of op de infodag. Vanaf 16 augustus 2018 zijn we weer geopend en kun je op de studentensecretariaten terecht.

Klik op onderstaande opleidingen om te lezen op je op welke campus je verwacht wordt  om je inschrijving af te ronden of je vragen te stellen.

Kom je naar de infodag of wil je je meteen inschrijven? Klik op de opleiding voor meer info

Check de campus waar je verwacht wordt. Anders sta je misschien op de verkeerde plek!
Klik op de opleidingspagina op 'Hoe je je inschrijft' om per opleiding de openingsuren tijdens de zomer te zien.

Wat moet ik meenemen om mijn dossier te vervolledigen?

Dat leggen we uit op deze pagina. Je kunt je ook al online inschrijven, zo beperk je de wachttijd eens op de campus.

We geven je al mee dat de lessen starten op 24 september 2018. Of je gekozen opleiding onthaaldagen voordien organiseert, vertellen ze je bij het afronden van je inschrijving.