studenten in brussel
Verhaal

We heten je welkom aan onze hogeschool

Je hebt nog heel wat kans om ons te bezoeken tijdens de komende maanden. Zeker als je nog vragen hebt ben altijd welkom op onze campussen, maar ook om de sfeer op te snuiven of om Brussel te leren kennen is een bezoekje zeker aangewezen.

Infodagen 2019

Op de infodag staan onze docenten, studie- en trajectbegeleiders en studenten klaar om je een antwoord te geven op al je vragen. Je maakt ook kennis met de campus - de praktijklokalen, het studielandschap, het restaurant, …  Ontdek waar je deze boeiende jaren van je leven door zal brengen.

•    zaterdag 16 maart
•    zaterdag 27 april
•    zaterdag 22 juni
•    zaterdag 7 september

Telkens van 10 - 15 u.

Opgelet! We hebben zes campussen in Brussel. Check dus hier eerst waar je moet zijn.

De contactmomenten van het Koninklijk Conservatorium Brussel zijn

• Infodag met concert: Muziek en Specifieke Lerarenopleiding: 3 maart vanaf 14u30
  • Opendeurdag Musical: 16 maart vanaf 13u30
  • Openlesweek: van 4 maart tot 8 maart (krokusvakantie): meer op deze pagina

De  infodag van het RITCS gaat door op 16 maart 2019.

Dankzij onze online tool kun je je van thuis uit handig inschrijven in één van onze opleidingen. Het enige wat je daarna nog moet doen is je dossier afronden met de nodige documenten. Daarvoor kom je dan best langs op het studentensecretariaat van de campus waar je zult studeren. We geven het alvast mee: de lessen starten op maandag 24 september. Sommige opleidingen houden nog een onthaaldag voordien. Of dat voor jou het geval is, verneem je op het studentensecretariaat.

Klik op onderstaande opleidingen om te lezen op je op welke campus je verwacht wordt om je vragen te stellen.

Klik op de opleiding voor meer info over de campus waar je moet zijn

Wat moet ik meenemen om mijn dossier te vervolledigen?

Dat leggen we uit op deze pagina. Je kunt je ook al online inschrijven, zo beperk je de wachttijd eens op de campus.

We geven je al mee dat de lessen starten op 24 september 2018. Of je gekozen opleiding voordien onthaaldagen organiseert, vertellen ze je bij het afronden van je inschrijving.

Check de campus waar je verwacht wordt. Anders sta je misschien op de verkeerde plek!