studenten in brussel
Verhaal

We heten je welkom aan onze hogeschool

Voor dit jaar zijn de infodagen voorbij, als je nog vragen hebt ben altijd welkom op onze campussen.

Dankzij onze online tool kun je je van thuis uit handig inschrijven in één van onze opleidingen. Het enige wat je daarna nog moet doen is je dossier afronden met de nodige documenten. Daarvoor kom je dan best langs op het studentensecretariaat van de campus waar je zult studeren. We geven het alvast mee: de lessen starten op maandag 24 september. Sommige opleidingen houden nog een onthaaldag voordien. Of dat voor jou het geval is, verneem je op het studentensecretariaat.

Klik op onderstaande opleidingen om te lezen op je op welke campus je verwacht wordt om je inschrijving af te ronden of om je laatste vragen te stellen.

Klik op de opleiding voor meer info over de campus waar je moet zijn

Wat moet ik meenemen om mijn dossier te vervolledigen?

Dat leggen we uit op deze pagina. Je kunt je ook al online inschrijven, zo beperk je de wachttijd eens op de campus.

We geven je al mee dat de lessen starten op 24 september 2018. Of je gekozen opleiding voordien onthaaldagen organiseert, vertellen ze je bij het afronden van je inschrijving.

Check de campus waar je verwacht wordt. Anders sta je misschien op de verkeerde plek!