Design & Technologie

Silicon Valley van Brussel

Klaar om mee te werken aan de digitale toekomst? Zie je jezelf al aan de slag in de snelgroeiende en creatieve digitale industrie? Wij werken met cutting-edge technologische ontwikkelingen, experimenteren volop in onze eigen labo's en doen projecten met vooruitstrevende bedrijven. Zo reiken wij jou de juiste kennis en de juiste vaardigheden voor een dynamische baan in de innovatieve IT- en multimediasector. Op onze campus hebben wij een ruime keuze met meer dan tien verschillende opleidingen binnen Design & Technologie.

Benieuwd naar onze campus?

Nu staat onze campus er wat verlaten bij, maar in september zal er weer meer leven zijn. Toch benieuwd?

NEEM EEN VIRTUELE TOUR

BOEK EEN PRIVÉ RONDLEIDING

Use AI to grow your business in COVID times

De Corona-crisis heeft de noodzaak voor AI technologieën alleen maar doen stijgen en in de laatste maanden hebben wij gezien hoe AI zich met een snelvaart heeft ontwikkeld.

Tijdens de webinar ‘Use AI to grow your business in COVID-times' lichten enkele bedrijven toe hoe zij Artificiële Intelligentie inzetten in de strijd tegen Corona. Ook onderzoekers van Erasmushogeschool en Vrije Universiteit Brussel bespreken tal van cases waaruit het belang van AI in deze moeilijke periode blijkt.

Wil je weten hoe AI je bedrijf een nieuwe boost kan geven in deze periode? Alle professionals met een passie voor digitale innovatie zijn welkom op dinsdag 8 september (9:30-12:00) voor een inzichtvol webinar over AI en COVID-19

SCHRIJF JE IN VOOR DE WEBINAR

Onze studenten aan het woord

Axelle - student Multimedia- & Communicatietechnologie

Tycho -  student Toegepaste Informatica

Steve - student Internet of Things

Onze opleidingen

Multimedia- & Communicatietechnologie

Professionele bachelor

Toegepaste Informatica

Professionele bachelor

Elektromechanische Systemen

Internet of Things

Programmeren

Systeem- & Netwerkbeheer

Coding

Postgraduaat

Experimenteer erop los in onze labs

Ons departement Design & Technologie telt verschillende labo's waarin onze studenten innoverende praktijkervaring opdoen. Onze Labs maken gebruik van de meest geavanceerde technieken en apparaten.

FabLab

Medialab