Gerelateerde verhalen

Deze pagina toont verhalen gerelateerd aan Vroedkunde. Bekijk alle verhalen.

Studenten bachelor vroedkunde Erasmushogeschool
Verhaal

Unieke kijk op je toekomst

Wat doet een vroedvrouw nu eigenlijk? Waar houdt een verpleegkundige zich mee bezig? Hoe gaat het er op een spoedafdeling of verloskwartier aan toe...
EhB

Op bezoek in Senegal en Gambia

Afgelopen week hebben onze antennes internationalisering van Vroedkunde en Voedings- en Dieetkunde een bezoek gebracht aan Senegal en Gambia.
Minister Sven Gatz Sunmeeting 2019

Toekomst simuleren

Meer dan 140 professionals uit 6 verschillende landen kwamen op 20 en 21 februari samen tijdens de Simulation User Network (SUN)-meeting op onze health campus.
Studenten verpleeg- en vroedkunde EhB

EhB staat het verst

Eind februari delen onze opleidingen verpleegkunde en vroedkunde hun best practices in simulatieonderwijs met de buitenwereld. Dat onder de titel #SUNBRU19.
Erasmushogeschool inzamelactie

Campus Jette een goed doel

Dat onze studenten en docenten op onze campus Jette een groot hart hebben, mag duidelijk zijn. De ene na de andere actie voor het goede doel kent er succes.