Gerelateerde verhalen

Deze pagina toont verhalen gerelateerd aan Vroedkunde. Bekijk alle verhalen.

 

Workshops EhB
Verhaal

Ontdekking en inspiratie: Workshops op campus Jette

Maar liefst 741 leerlingen namen dit academiejaar deel aan een reeks boeiende workshops op onze campus in Jette. Deze workshops, variërend van Workshop CSI DNA-analyse Wie is de dader, Workshop Basic Life Support & AED, Worshop CSI: onschuldig poeder of drug, Workshop Krijg grip op je GIP, Workshop Smaak-maker,… bieden een praktische en interactieve kijk in de wereld van zorgberoepen en wetenschappen.
Student op stadhuis
Verhaal

Studente Mariama ontvangen op stadhuis

Studente Vroedkunde, Mariama Camara, werd vrijdag onthaald door burgemeester Bart Somers in het stadhuis van Mechelen. Mariama was de heldin van de week toen ze in het station van Mechelen een onverwachte bevalling tot een goed einde bracht.
Studenten bachelor vroedkunde EhB
Verhaal

De mooiste podcast ter wereld?

Op 5 mei is het de dag van de vroedvrouw. Studente Hannelore, docente Bianca en vroedvrouw Sarah vertellen waarom dit het mooiste beroep ter wereld is.
Borstvoeding
Verhaal

Melk valt in de prijzen

Het eindwerk over een Vlaamse donormoedermelkbank van Lien Heyvaert uit de opleiding vroedkunde, wint de prijs voor beste eindwerk.
Studenten bachelor vroedkunde Erasmushogeschool
Verhaal

Unieke kijk op je toekomst

Wat doet een vroedvrouw nu eigenlijk? Waar houdt een verpleegkundige zich mee bezig? Hoe gaat het er op een spoedafdeling of verloskwartier aan toe...