Gerelateerde verhalen

Deze pagina toont verhalen gerelateerd aan Pedagogie van het jonge kind. Bekijk alle verhalen.

Ontmoeten in vrije ruimte

Studenten Pedagogie van het jong kind op pad in Molenbeek

Ieder jaar lanceert de bachelor Pedagogie van het jonge kind de projectoproep ‘Ontmoeten in vrije confrontatie’. Hierbij ontwikkelen de studenten in samenwerking met lokale partners projecten  die de ontmoeting tussen ouders in de wijken van de Brusselse gemeente Sint-Jans-Molenbeek faciliteren.
prikkelparcours PJK

Prikkelend peuterparcours

De eerstejaarsstudenten van Pedagogie van het Jonge Kind hadden donderdag hun handen vol. Een groep peuters kwam zich uitleven in een uitdagend prikkelparcours.
BrolBazaar op Zinnekeparade

BrolBazaar op de Zinneke Parade

BrOLL van de opleiding Pedagogie van het Jonge Kind heeft dit semester de ateliers toegespitst op concrete verbindende acties in functie van de Zinnekeparade.