Verhaal HOTEL TAKE-OVER 2020 Ook dit jaar slaan Erasmushogeschool Brussel & Crowne Plaza Brussels Airport Hotel de handen opnieuw in elkaar voor een heuse "hotel take-over". ···
Persbericht Hotelmanagement krijgt een positieve beoordeling! De opleiding Hotelmanagement krijgt een dikke duim omhoog op de peer review! ···
Verhaal Wow je gasten Op de Etiquettedag leren studenten Hotelmanagement over zichzelf op de beste manier te presenteren en wat gasten belangrijk vinden. ···
Verhaal Onderzoekster EhB nuanceert de kritiek op wetgeving Airbnb Stéphanie Uytterhaegen, structureel onderzoeker bij de opleiding Hotelmanagement, nuanceert de nood aan een versoepeling van de wetgeving. ···
Verhaal Hotel takeover in volle voorbereiding Wim Vandermaesen bijt in december de spits af als General Manager bij Crowne Plaza Airport Hotel in het kader van de Hotel Take Over, een uniek project. ···
Persbericht Onderzoekster EhB nuanceert Airbnb-kritiek Stéphanie Uytterhaegen, onderzoekster van de opleiding Hotelmanagement, geeft een invalshoek op de effecten van Airbnb op het stadsleven. ···
Persbericht Crowne Plaza Brussels Airport Hotel in handen van studenten Studenten van Hotelmanagement plannen een heuse hotel takeover van het Cronwe Plaza Hotel Brussels Airport ···
Vlog EhB vlogt - Fabian ging proeven van Latijns-Amerika Tijdens de Walking Dinner van de eerstejaars Hotelmanagement mocht Fabian de sfeer opsnuiven én hapjes testen. Hij kwam zéér tevreden terug! ···
Verhaal Resultaten Studentenenquête departement MMM Een overzicht van de resultaten van onze jaarlijkse studentenenquête op departement Management, Media en Maatschappij! ···
Verhaal De toekomstige hotelmanagers zijn goed gestart! De spits is eraf. De eerste weken van het academiejaar zitten er op. Tal van leuke activiteiten passeerden reeds de revue. ···
Vlog EhB vlogt: Bauke en Ine gaan naar een wijnproeverij Een wijnproeverij, dat zagen onze vloggers Ine en Bauke wel zitten. Ze gingen langs bij de eerstejaars Hotelmanagement. ···
Verhaal 1ste jaar Hotelmanagement gaat aan de slag in de keuken in het tweede semester is het tijd om de handen uit de mouwen te steken en ervaring op te doen in de keuken en te werken aan economische opdrachten. ···