Graduaat boekhouden afstandsleren
Verhaal

E-learning in het graduaat Accounting Administration

Je hebt een gezin, een job of beide? Of het is voor jou niet altijd mogelijk op vaste tijdstippen lessen te volgen? En toch wens je een opleiding graduaat in Accounting Administration te volgen?

Dit kan en dan ben je aan EhB aan het juiste adres. We bieden een groeiend aantal modules aan die je volledig vanop afstand kunt afleggen. Dit betekent dat we voor deze modules geen klassikale lessen organiseren. Je studeert van thuis uit of van waar je wil. Het maakt dus ook helemaal niet meer uit of je in de buurt woont. Bovendien kies je zelf volledig vrij de momenten die jou best passen om de module te verwerken. Enkel op het moment van het examen dien je aanwezig te zijn.

Afstandsleren betekent helemaal niet dat je aan jouw lot wordt overgelaten. Integendeel. Dit gebeurt allemaal onder begeleiding van een ervaren coach, die jou via het elektronisch leerplatform volgt en bijstaat. Al het lesmateriaal wordt beschikbaar gesteld op dat leerplatform. Om zoveel mogelijk leerstijlen aan te spreken worden de thema’s op diverse manieren uitgewerkt:

  • ingesproken diapresentaties
  • korte theoretische, geschreven uiteenzettingen
  • illustraties met videofragmenten
  • oefeningen over de behandelde materie, waarop je (automatisch) feedback krijgt, zodat je zelf kan evalueren of je de leerstof voldoende beheerst

Een opleiding volgen zonder een strikte tijdsplanning, zonder vervelende verplaatsingen, zonder verplichte aanwezigheden? Het is perfect haalbaar. Een steeds grotere groep studenten, verspreid over het hele land, kiest met succes voor deze weg. Je kunt voor deze opleiding terecht op 3 verschillende campussen: in Brussel, Leuven en Diest.

Meer informatie? Neem gerust een kijkje op de website.

Foto bij Pixabay

Share this