Noémie op stage voor Logies-, Restaurant-  & Cateringmanagement
Verhaal

Noémie op operationele stage in het Crowne Plaza Hotel

Vorig jaar startte Noémie aan de graduaatsopleiding Logies-, Restaurant-  & Cateringmanagement (het vroegere Hotel- en Cateringmanagement). Ze koos ervoor om haar operationele stage te doen aan de receptie van het imposante Crowne Plaza hotel aan de Antwerpse ring! Waarom dit hotel? Noémie woont in Antwerpen en was al aan de slag in het restaurant van het hotel. Elke cursist Logies-, Restaurant-  & Cateringmanagement kan vrij een voorstel doen voor een stageplaats.

We laten Noémie even aan het woord: “Ik heb gedurende 4 weken stage gelopen bij de Front Office afdeling van het business hotel “Crowne Plaza”. Ik had een functie met verschillende taken, en die afwisseling apprecieerde ik enorm. Het leukste gedeelte van mijn stage is dat ik verschillende soorten gasten heb kunnen ontmoeten. Ik vond het leuk om de gasten te helpen en op deze manier een bijdrage te leveren aan een leuk verblijf voor de gast. Gedurende deze periode heb ik mezelf nog beter leren kennen. Ik ben heel blij dat ik deze kans heb gekregen.

Meer informatie over onze graduaatsopleiding Logies-, Restaurant-  & Cateringmanagement vind je op deze webpagina.

Share this