U bent hier

De opleiding Bachelor in de Toegepaste Informatica (kortweg Dig-X) aan de Erasmushogeschool Brussel is een driejarige professionele bacheloropleiding die je opleidt tot zowel een veelzijdige als gespecialiseerde digital expert, de laatste jaren steevast bekend als een knelpuntberoep. In onze praktijkgerichte opleiding word je opgeleid door een deskundig team van vakdocenten.

Onze opleiding is bovendien opgebouwd in nauwe samenwerking met het werkveld, zodat we je kunnen garanderen altijd de meest actuele onderwerpen en technologieën aan te reiken. Naast je diploma kan je op die manier ook meteen een aantal certificaten verwerven, waarmee je op de eerste rij zal staan bij latere sollicitaties.

Wil je dus snel een boeiende job in de IT-sector? Heb je een gezonde interesse in de werking en het beheer van computersystemen of netwerken, de ontwikkeling van software, websites of mobiele apps? Dan is de opleiding Dig-X voor jou de juiste keuze!

Starten in februari?

Wens je aan de opleiding te starten in februari? Dat kan! We bieden de mogelijkheid om een aantal vakken op te nemen in het 2e semester. Bekijk ons aanbod en neem contact op met de trajectbegeleider indien je nog bijkomende vragen hebt. 

Meer informatie?

Wil je meer weten over onze evenementen of de realisaties van onze studenten? Interesse in het onderzoek dat gevoerd wordt aan het departement Design & Technologie? Bezoek dan zeker onze departementale website