Foto
Verhaal

Nieuw: Postgraduaat in de Fiscaliteit via e-learning!

Je specialiseren in de fiscaliteit? Het kan online bij EhB, zonder verplaatsingen en/of verplichte aanwezigheden. Het postgraduaat Fiscaliteit is een volledig digitale opleiding. 

Wat is zo uniek aan dit programma?

Het is een volledig digitale opleiding. Dit wil zeggen dat je de examens en de opleiding met succes kunt voltooien met behulp van de online leerpaden. Deze bestaan uit onder meer slides, schema’s, oefentestjes, discussiefora voor studenten en de docent, … die het instuderen vergemakkelijken. Er zijn ook (vrijblijvende) online sessies, waar de docenten kort blijven stilstaan bij de belangrijkste topics van het vak. Daarnaast wordt er in begeleiding voorzien door onze ervaren docenten, die jou via het elektronische leerplatform opvolgen. Zo zal je feedback krijgen op de exit-tickets (die zijn bedoeld als oefentestjes) en staat er steeds een studiecoach voor je klaar.

Omwille van de uitermate praktijkgerichte oriëntatie richt de opleiding zich zowel tot bachelor-, master- en graduaatsstudenten. Je krijgt een mooi overzicht van de verschillende fiscale vakken door de integrale fiscale oefeningen gebaseerd op casussen uit de praktijk van onze specialisten, die ook actief zijn in het werkveld.

Het is ook mogelijk om je in te schrijven voor één of meerdere vakken. Zo kan je je à la carte bij te scholen.

Heb je vragen? Wij staan voor je klaar! 

Infodagen 

De infodagen voor de e-learningopleiding worden digitaal georganiseerd via MS Teams. Je bent dan online welkom voor een toffe babbel met docenten, een inkijk in cursussen op het leerplatform en je inschrijving. 

Onze volgende infodagen:              

  • Zaterdag 24 juni 2023, van 10u tot 15u
  • Zaterdag 2 september 2023, van 10u tot 15u
  • Zaterdag 9 september 2023, van 10u tot 15u

Schrijf je in voor een infodag van zaterdag 4 of 11 september. Onze docenten staan digitaal voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Deel dit