Foto
Verhaal

Nieuw: Postgraduaat in de Fiscaliteit via e-learning!

Je specialiseren in de fiscaliteit? Het kan online bij EhB, zonder verplaatsingen en/of verplichte aanwezigheden. Het postgraduaat Fiscaliteit is een volledig digitale opleiding. 

Wat is zo uniek aan dit programma?

Het is een volledig digitale opleiding. Dit wil zeggen dat je de examens en de opleiding met succes kunt voltooien met behulp van de online leerpaden. Deze bestaan uit onder meer (slides, schema’s, oefentestjes, discussieforums voor studenten en de docent, … die het instuderen vergemakkelijken). Er zijn ook (vrijblijvende) online sessies, waar de docenten kort blijven stilstaan bij de belangrijkste topics van het vak. Daarnaast wordt er in begeleiding voorzien door onze ervaren docenten, die jou via het elektronische leerplatform opvolgen. Zo zal je feedback krijgen op de exit-tickets (die zijn bedoeld als oefentestjes), en staat er steeds een studycoach voor je klaar.

Omwille van de uitermate praktijkgerichte oriëntatie, richt de opleiding zich zowel tot bachelor-, master- en graduaatsstudenten. Je krijgt een mooi overzicht op de samenhang van de verschillende fiscale vakken door de  integrale fiscale praktijkoefeningen waarin onze specialisten, die ook actief zijn in het werkveld, voor de op de praktijk gebaseerde casussen zorgen.

Het is ook mogelijk om zich in te schrijven voor één of meerdere vakken. Op deze wijze zijn professionelen in staat zich à la carte bij te scholen. Er zullen nog erkenningen worden aangevraagd bij de beroepsinstituten (ITAA, IBJ, OVB).

Heb je vragen? Wij staan voor je klaar! 

Infodag zaterdag 4 + 11 september

Of schrijf je in voor de infodag van zaterdag 4 of 11 september. Onze docenten staan digitaal voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Deel dit