bauke en ine aan het werk
Vlog

EhB vlogt: Bauke en Ine bezoeken het Communicatie- en Netwerkevent

Bauke en Ine, onze twee vloggende studenten Journalistiek, bezochten het Communicatie- en Netwerkevent van de studenten Communicatiemanagement. Deze 'Communicatiedag' wordt elk jaar in elkaar gezet door studenten voor studenten, en naast workshops en lezingen geeft het hen de kans toekomstige stageplaatsen te verkennen.

Naast de lezingen en de stagehappening nemen de studenten deel aan een workshop en analyseren ze een communicatiecase in groep. Daarnaast voorzagen de organiserende studenten ook wat ludiekere activiteiten zoals een fotobooth en een chillzone voor studenten met muziek.

Kennismaken met onze opleidingen?

Kom zeker naar de volgende infodag op zaterdag 23 juni, van 10 tot 15 uur. Lees meer hier.  En schrijf de datum alvast in je agenda!

Onze EhB-vloggers gaan binnen de hogeschool op stap om te laten zien hoe het er voor en achter de schermen aan toegaat. De oproep om zich als duo aan te melden kende veel succes, bekijk daarom zeker onze andere vlogs op ons EhB-vlogkanaal op YouTube. De studentenduo's komen uit verschillende opleidingen en mogen elk hun eigen stijl en werkwijze gebruiken. Uiteraard houdt de dienst MarCom een oogje in het zeil en geven we hen advies en tips waar nodig.

Interesse om hier meer over te vernemen? Contacteer dan lauren.wouters@ehb.be.

Deel dit