Artikel Meta
Verhaal

Erasmushogeschool Brussel op Informatie aan Zee

Erasmushogeschool Brussel campus Leuven is van 14 oktober tot en met 15 oktober op het tweejaarlijkse congres Informatie aan Zee van VVBAD. Je kan er meer informatie vinden over de verschillende opleidingen die de hogeschool aanbiedt aan informatieprofessionals, zoals:

Daarnaast levert EhB advies via expertisecentrum Informatiemaatwerk aan organisatie in de informatiesector of over informatiedienstverlening en biedt ze opleidingen aan op maat.

Kom gerust even langs op onze stand (0.05).

We vullen dit bericht nog aan met foto's en andere informatie van tijdens het evenement.

Op donderdag 14 oktober tussen 15h15 en 16h45 begeleidt Kevin Linsingh, opleidingshoofd en docent, een panelgesprek samen met Jan Van Hee. Ze gaan samen met de panelleden  Frederik Rosseel, CEO van Docbyte, een pionier in digitale transformatie, Danny Janssens, Manager Application Services bij Ricoh, verantwoordelijk voor o.a. informatiemanagement en digitale archivering, Hans van Heghe, Managing Director Knowliah, expert in information & knowledge management en Ingrid Kokelenberg, Projectleider bij KBC, voorheen Hoofd kenniscentrum bij KBC op zoek naar de informatieprofessional van de toekomst.

Meer informatie over het panelgesprek vind je hier.

Deel dit