Studentenraad

De studentenraad verdedigt de belangen van alle studenten

Iets voor jou?

De studentenraad verdedigt de belangen van alle studenten over alle onderwerpen die de studenten rechtstreeks aanbelangen bij de Erasmushogeschool Brussel.

WIJ ZOEKEN JOU

Wil je in 2022-2023 mee richting geven aan de toekomst van EhB?

Word dan studentenvertegenwoordiger! Op deze pagina lees je welke stappen je hiervoor moet nemen. Doe het wel voor 28 september! Voordelen? Je leert er onderhandelen, in dialoog gaan en deelnemen aan besluitvorming én je laat het EhB-bestuur voelen wat er leeft bij de studenten. Bovendien is een mandaat als studentenvertegenwoordiger zeker een troef op je CV!

De Algemene Studentenraad (ASR) is bevoegd voor alle onderwerpen met betrekking tot studenten op het niveau van de Raad van Toezicht en het College van Bestuur. Daarnaast werkt de ASR ook met externe partners zoals VVS, UAB, Brik, ...

Meer over de algemene studentenraad

Departementale studentenraden

De departementale studentenraden vertegenwoordigen het rechtstreeks contact tussen de studenten en de departementen of de Schools of Arts.

Benieuwd welke studentenvertegenwoordigers jouw departement of School vertegenwoordigd?

Klik dan op jouw campusgebouw!