Studentenraad

De studentenraad vertegenwoordigt de stem van alle studenten van EhB. We reiken verder dan enkel je opleiding. Dit kan gaan van studiegelden, lessenroosters, sportactiviteiten tot menu's van de restaurants. Vragen over de studentenraad? Contacteer onze studentencoach Mathilde.

fccccccc

Wie of wat zijn stuvers? 

Stuvers staat voor studenten- vertegenwoordiger. Zij zijn de stem van alle EhB-studenten. Deze reikt verder dan enkel binnen de opleiding. 

mkljmlkj

Advies geven 

Zowel op opleidingsniveau als binnen de departementen gaan docenten en studenten met elkaar in dialoog om de werking te perfectioneren op maat van de student. Thema's kunnen komen op vraag van de hogeschool of evengoed uit eigen initiatief. 

mkjmklj

Je groeit als student

Als stuver kom je in contact met verschillende personen, thema's waardoor je jezelf blijft ontplooien. Je leert vergaderen, samenwerken en initiatief nemen. Dankzij de studentencoach sta je er niet alleen voor en krijg je de nodige begeleiding. 

mlkj

Help mee aan beleid buiten EhB 

Je kan meehelpen aan beleid voor studenten door externe raden (vb VVS, UAB, UAB sport, Brik, BAST). Ook buiten de hogeschool dragen Stuvers de stem van de studenten uit. 

Word studentenvertegenwoordiger 

Ontdek wat je allemaal kan doen als studentenvertegenwoordiger en hoe je je kandidaat kan stellen. Heb je nog vragen of twijfels of het iets voor jou is? Ontdek hieronder wie de huidige stuvers zijn in onze raden of mail naar onze studentencoach Mathilde voor een kennismakingsgesprek.