Ontmoetingsdag EDUXL

Explore together: ontmoetingsdag EDUXL met VUB en EhB
Evenement
Data
,
9:00
tot
17:00
Waar?
RITCS-café
Toegangsprijs
gratis

Vanuit de koepel EduXL verwelkomen de lerarenopleidingen van de Erasmushogeschool Brussel en de Vrije Universiteit Brussel u graag op donderdag 6 juni 2019 op de ontmoetingsdag Explore Together. 
 
Via een stadswandeling in hartje Brussel laten scholen en lerarenopleidingen zien hoe ze samen omgaan met uitdagingen binnen het onderwijs. Studenten stellen de resultaten voor van onderzoeksprojecten waaraan ze dit jaar werkten. Onder meer de resultaten van projecten binnen Onderzoekende School?! (OS?!) en Partners in Authentieke Werkplekleren (PAUW) komen aan bod.
 
Het ontmoetingsmoment beoogt scholen, organisaties en met uitbreiding het Brusselse publiek samen te brengen en te inspireren om het onderwijs te innoveren. Het bouwen van bruggen met het werkveld staat dan ook centraal. Een keynote zal het thema “Samen Opleiden op en met de werkplek” in de verf zetten. Op het einde van de dag wordt de Beste Leraar van Brussel in de bloemetjes gezet.
 
Explore Together is naast een ontmoetings- en toonmoment ook een gelegenheid om alle partners te danken voor de bereidheid, het enthousiasme en de energie die ze aan de dag leggen om samen de leraren van de toekomst op te leiden.

Op de website van vorig jaar vind je alvast inspiratie.

Programma

09:00: Voormiddaggedeelte (ontvangst RITCS-café + wandelroute)
12:00: Lunch (broodjesbuffet)
13:00: Namiddaggedeelte (wandelroute)
16:00: - Keynote 'Samen op en met de werkplek'
            - Prijsuitreiking Beste Leraar van Brussel
17:00: Receptie

Waar? 
RITCS-café
Antoine Dansaertstraat 70
1000 Brussel 

Schrijf je nu in!

Ik schrijf me in voor:
Deel dit