Gerelateerde verhalen

Deze pagina toont verhalen gerelateerd aan Verpleegkunde. Bekijk alle verhalen.

Studenten verpleeg- en vroedkunde EhB

EhB staat het verst

Eind februari delen onze opleidingen verpleegkunde en vroedkunde hun best practices in simulatieonderwijs met de buitenwereld. Dat onder de titel #SUNBRU19.
Studenten derde bachelor verpleegkunde Erasmushogeschool Brussel

De ultieme stage?

Onze derdejaarsstudenten verpleegkunde namen de voorbije weken een halve ziekenhuisafdeling over, zoals een volwaardig team.
Erasmushogeschool inzamelactie

Campus Jette een goed doel

Dat onze studenten en docenten op onze campus Jette een groot hart hebben, mag duidelijk zijn. De ene na de andere actie voor het goede doel kent er succes.
Student verpleegkunde Benjamin Panneels stage Sri Lanka Erasmushogeschool

Student ontmoet president

Naar Sri Lanka op stage en even aan de praat met de president? Onze student verpleegkunde Benjamin Panneels deed het!
studenten verpleegkunde ehb erasmushogeschool Brussel

Fishsticks, snoep en chips

Verpleegkundigen gaan aan de slag in een ziekenhuis. Zij verzorgen patiënten. Of doen onze studenten ook wel eens wat anders?
Studente verpleegkunde tijdens jobhopdag ehb

Hop hop hop

Onze tweedejaarsstudenten Verpleegkunde ontdekten welke jobkansen Brussel te bieden heeft tijdens de jobhopdag.