pimp my incubator
Vlog

EhB vlogt - John en Jonathan maken een broeistoof

Tijdens de paasvakantie organiseerde EhB de workshop 'Pimp my incubator'. 22 enthousiastelingen tussen 12 en 18 jaar oud namen soldeerbout en 3-D printer ter hand om zelf een incubator of broeistoof te maken. Kunstzinnig was de workshop ook, want nadien kwam er een sessie graffiti aan te pas. Helemaal STEAM dus (Science, Technology, Engineering, Arts & Mathematics).

John en Jonathan wilden wel eens weten hoe ze dat allemaal aanpakten. Wetenschapscommunicator Ann Peeters en Fatima Haddouchi, studente Biomedische Laboratoriumtechnologie, leggen een en ander uit. Bekijk de vlog!

Wil je nog meer info? Klik hier.

Onze EhB-vloggers gaan binnen de hogeschool op stap om te laten zien hoe het er voor en achter de schermen aan toegaat. De oproep om zich als duo aan te melden kende veel succes, bekijk daarom zeker onze andere vlogs op ons EhB-vlogkanaal op YouTube. De studentenduo's komen uit verschillende opleidingen en mogen elk hun eigen stijl en werkwijze gebruiken. Uiteraard houdt de dienst MarCom een oogje in het zeil en geven we hen advies en tips waar nodig.

Interesse om hier meer over te vernemen? Contacteer dan lauren.wouters@ehb.be.

Deel dit