casper interviewt Arno Geens
Vlog

EhB vlogt: Casper en Niels ontdekken het verschil tussen Multec, Dig-X en DXD

Wat is nu eigenlijk het verschil tussen onze drie digitale opleidingen Multec, Dig-X en DXD? En welke past het beste bij jou? Casper en Niels gingen langs bij de drie opleidingshoofden en vroegen hen om in één woord een antwoord te geven. Euh... dat is niet echt gelukt, maar ze leggen wel prima uit waar hun opleiding voor staat en wat je om welke reden moet kiezen. De een is al wat eerder technischer, de andere wat kunstzinniger. Maar creativiteit vergen ze alledrie! Bekijk nu de vlog en krijg alvast de eerste antwoorden!

Kennismaken met onze digitale opleidingen?

Klik dan onder deze blog op de drie opleidingen van ons departement Design & Technologie. En kom zeker naar de volgende infodag op zaterdag 23 juni, van 10 tot 15 uur. Lees meer hier.  En schrijf de datum alvast in je agenda!

Onze EhB-vloggers gaan binnen de hogeschool op stap om te laten zien hoe het er voor en achter de schermen aan toegaat. De oproep om zich als duo aan te melden kende veel succes, bekijk daarom zeker onze andere vlogs op ons EhB-vlogkanaal op YouTube. De studentenduo's komen uit verschillende opleidingen en mogen elk hun eigen stijl en werkwijze gebruiken. Uiteraard houdt de dienst MarCom een oogje in het zeil en geven we hen advies en tips waar nodig.

Interesse om hier meer over te vernemen? Contacteer dan lauren.wouters@ehb.be.

Deel dit