Alumni event Office Management Erasmushogeschool Brussel
Verhaal

De eerste editie van alumni-event Office Management was een succes !

Als onderdeel van ‘Events & Projecten’ uit het opleidingsprogramma, was de opdracht voor een groep studenten uit het tweede jaar Office Management een event te organiseren voor de alumni.

Donderdag 15 februari was D-day. Het RITCS-café ontving een veertigtal alumni, lectoren en mensen uit het werkveld. De avond kon rekenen op heel wat lovende reacties van zowel alumni als het werkveld.

Een succes, dat dus zeker voor herhaling vatbaar is!

Proficiat aan het organiserend team! Dat EhB nog veel dergelijke dynamische & pro-actieve OM’ers mag opleiden.

Office Management Arcadius
K. Vandevenne
Managing Consultant - Arcadius

Telkens ik terugkeer naar de EhB voel ik heimwee naar de 3 leuke jaren! Ik heb ZOOOOOOO genoten van de lessen, activiteiten en stages. Heel graag tot een volgend event!

Daphney Van Overstraeten
Alumna Office Management

Heel tof event, zeker voor herhaling vatbaar! Tof om de studenten en de lectoren terug te zien. Proficiat aan het organiserend team voor de geslaagde avond!

Lara Wolfs
Alumna Office Management

Ik wou de studenten feliciteren voor het organiseren van het alumni evenement! Ze hebben dat uitstekend gedaan – hopelijk hebben ze er ook wat van kunnen genieten. Het is altijd wat zoeken bij een eerste editie, maar ik ben er zeker van dat het alvast een leerrijke en interessante ervaring was.

Office Management Institute for European Studies
Jacintha Liem
Assistant Executive Director - Institute for European Studies

Wil je meer te weten komen over de opleiding Office Management? Kom dan naar onze infodag op 1 september of schrijf je meteen in!

Deel dit