crowne
Persbericht

Crowne Plaza Brussels Airport Hotel in handen van studenten

Erasmushogeschool Brussel & Crowne Plaza Brussels Airport Hotel slaan de handen in elkaar voor een  "hotel takeover". Studenten van de Hotelmanagement leren zo de knepen van het hotelvak. 

Begin december zullen 150 studenten van de opleiding Hotelmanagement gedurende één week het Crowne Plaza Brussels Airport hotel overnemen. Het programma is ontworpen om de eerste, tweede- en derdejaarsstudenten een realistische kijk te geven op de werkomgeving in het hotel.
De studenten zullen verschillende taken tijdens de "hotel takeover" op zich nemen - van het inchecken van de gasten, tot het runnen van het housekeeping department. Laatstejaarsstudenten proeven ook van managementfuncties, het profiel waaraan ze beantwoorden nadat ze hun diploma hebben behaald.

De hotel takeover is de kers op de taart voor onze opleiding.

Najib Arayer, General Manager Crowne Plaza Brussels Airport: “Wij zijn ontzettend trots om deel uit te maken van dit project. Als werkgever is het belangrijk om de studenten een goed beeld te geven over het reilen en zeilen in een hotel. Het is een goede opportuniteit voor ons om onze passie en ervaring met de toekomstige hoteliers te delen. Ik ben er zeker van dat het een leerrijke ervaring zal zijn voor iedereen.

Sarah De Ridder, opleidingshoofd Hotelmanagement: "De opbouw van onze bachelor, de levensechte hotelsimulaties en stevige focus op kwalitatieve stages in binnen- en buitenland komen samen in dit ambitieus project. We zijn vereerd dat Crowne Plaza Brussels Airport mee in dit avontuur stapt. Samen willen we innoveren en investeren in de toekomst van de sector en de opleiding.”

Wil jij ook beginnen aan onze bachelor hotelmanagement?

SCHRIJF JE IN

crowne2
crowne3
Deel dit