Hotel Takeover

Crowne Plaza Brussels Airport Hotel

Hotel Takeover Ehb

Het programma is ontworpen om de eerste, tweede- en derdejaarsstudenten een realistische kijk te geven op de werkomgeving in het hotel. De studenten zullen verschillende taken tijdens de "hotel takeover" op zich nemen - van het inchecken van de gasten, tot het runnen van het housekeeping department. Laatstejaarsstudenten proeven ook van managementfuncties, het profiel waaraan ze beantwoorden nadat ze hun diploma hebben behaald.

Najib Arayer (General Manager Crowne Plaza Brussels Airport)

Als werkgever is het belangrijk om de studenten een goed beeld te geven over het reilen en zeilen in een hotel. Het is een goede opportuniteit voor ons om onze passie en ervaring met de toekomstige hoteliers te delen.

De opbouw van onze bachelor, de levensechte hotelsimulaties en stevige focus op kwalitatieve stages in binnen- en buitenland komen samen in dit ambitieus project. We zijn vereerd dat Crowne Plaza Brussels Airport mee in dit avontuur stapt. Samen willen we innoveren en investeren in de toekomst van de sector en de opleiding.

Hotel Takeover

Jef Meert (EhB alumnus Hotelmanagement en Sales Executive Crowne Plaza Brussels Airport hotel)

Na het afstuderen ben ik me gaan focussen op mijn carrière. De vlotte start heb ik grotendeels te danken aan Erasmushogeschool Brussel na het volgen van hun professionele bachelor in hotelmanagement. De kennis, vaardigheden en een compact maar sterk netwerk, vergaard tijdens de lessen, stages en hotelbezoeken, liggen aan de basis van wie ik nu ben en wat ik later wil worden.

Volg alle verhalen over de Hotel Takeover via de onderstaande blogs. Wist je al dat Wim Vandermaesen de spits afbijt in december als General Manager?