Wim Vandermaesen wordt General Manager bij de eerste Hotel Takeover
Verhaal

Hotel takeover in volle voorbereiding

Wim Vandermaesen bijt in december de spits af als General Manager bij Crowne Plaza Airport Hotel in het kader van de Hotel Takeover, een uniek project in België.

De opleiding Hotelmanagement start dit jaar met een uniek concept in België. Met alle studenten uit het eerste, tweede en derde jaar nemen ze in december een week lang het Crowne Plaza Airport Hotel over. De studenten krijgen niet zomaar een job toebedeeld, ze solliciteren voor de functie die ze zelf op het oog hebben.

Op donderdag 26 september, de eerste lesweek, was het onmiddellijk serieus werken met het oog op de gesprekken voor de functie van General Manager. Die gingen door in het hotel, in Diegem, op de zevende verdieping in de panoramische Skylounge met zicht op de E40 en de opstijgende vliegtuigen. Maar liefst acht derdejaars bereidden hun CV en motivatiebrief keurig voor en ontmoetten de echte General Manager, Najib Arayer, om hem te overtuigen dat ze de juiste persoon zijn om zijn tred te volgen.

Na alle sterke kandidaten te hebben gezien, viel de keuze op de Lummense Wim Vandermaesen. Na het nieuws over de nominatie te hebben gehoord, duurde het even voor het doordrong.

Ik kijk enorm uit naar dit project, aangezien het een unieke ervaring is voor onze gehele opleiding. Ik ben enorm dankbaar naar de heer Arayer en mevrouw Gregoir voor het vertrouwen dat ze in mij stellen.

Wim Vandermaesen
student
Deel dit