(Inter)cultureel werken (in COVID) in contexten van 0 tot 6 jaar

banner
Studiedag
Data
,
10:00
tot
11:30
Waar?
ONLINE
Toegangsprijs
gratis

Afgelopen weken was het wikken en wegen. Onze "meerstemmige studiedag" stond in het teken van mensen samen aan het woord brengen. Tal van interactieve workshops en een inkijk in het (lopend) onderzoek van ons kenniscentrum stonden voorop. De nieuwe COVID-cijfers en maatregelen brachten onze doelstelling dan ook danig in de war. Dezelfde studiedag niet fysiek maar online organiseren leek ons geen waardig alternatief. Maar van afstel geen sprake. We prikken binnenkort een nieuw moment voor ons meerstemmig samenzijn en maken van de reeds vastgelegde datum gebruik om een van onze aflopende projecten éxtra in de kijker te zetten via een webinar.

De afgelopen 3 jaar werkte het kenniscentrum Urban Coaching & Education, met steun van de opleiding Pedagogie van het jonge kind en Kleuteronderwijs, mee aan het onderzoeken van de interculturele competenties voor professionals in de sector van 0 tot 6. In kader van het voorbereiden en professionaliseren werd een modulaire en internationale opleiding bij elkaar gebracht.

Tijdens dit webinar nemen we jou mee doorheen het complexe ontstaansproces van een internationale opleiding omtrent (inter)culturele competenties. Je ontdekt hoe 4 centrale thema’s de pijlers vormen en wat wel (of net niet) werkt. Ten slotte delen we ook de eerste resultaten van een internationale COVID-bevraging in de sector die werkt met kinderen tussen 0-6 jaar. Wat heeft hun werking makkelijker én moeilijker gemaakt?

Geboeid? Terecht! Inschrijven is gratis.

 

PROGRAMMA


10u00: Introductie Urban Coaching & Education

10u30: Project I.ECEC - Opleiden met oog voor interculturele competenties

11u00: Intercultureel werken in COVID-tijden: resultaat van een internationale bevraging

11u30: Einde

PRAKTISCH

TIJDSTIP
LOCATIE
PRIJS

15 december 2021
Van 10u00 tot 11u30

Online via deze link

GRATIS

 

Deel dit