op stage bij ag insurance met office management
Verhaal

VERSLAG Topstage bij een verzekeringsmaatschappij

De meeste mensen die AG Insurance horen, denken aan een bank of een verzekering en zeggen tegen zichzelf: "Bah, wat klinkt dat saai". Wel, denk opnieuw, want mijn stage-ervaring hier was top!

AG Insurance is de grootste verzekeringsmaatschappij van België en huist in hartje Brussel, aan de Emile Jacqmainlaan, Ze hebben zo veel verschillende departementen waar je kan terecht komen.

Passie

Heb jij, net zoals ik een passie voor verzekeringen? Kies dan voor het departement hospitalisatie, levens- of niet- levensverzekeringen. Daar beheren ze de contracten voor familiale, auto- en brandverzekeringen.
De medewerkers zijn er heel vriendelijk en behulpzaam. Je hebt veel contact met de klant en je probeert ze zo goed mogelijk te helpen. Je neemt deel aan vergaderingen en wordt hiervoor heel goed opgeleid. Het takenpakket is heel breed en je stagementor zal je zeker gepaste en interessante taken geven.

Ben je eerder creatief? Kies dan voor de afdeling Branding, Social Media of zelfs Graphic Designer. Eerder communicatief heel sterk? Kies dan voor het departement Press.

Projecten

Hou je je graag bezig met projecten? Help bij een van de vele afdelingen bij het organiseren van verschillende evenementen en projecten.
Ik kan eerlijk gezegd niets negatief zeggen over de stage-ervaring die ik hier heb opgedaan. Wees niet bang om eens iets compleet anders te doen.

Het is niet zo dat je als office manager automatisch in de human resources moet terechtkomen of moet werken als assistent.
De opleiding Office Management aan de Erasmushogeschool geeft jou de kans om alle richtingen uit te gaan, dus grijp zeker de kans om ervaring op te doen in verschillende sectoren en kom uit je comfortzone.

Özlem Özdemir 2OM/a

Inschrijven voor deze opleiding?

Schrijf je in

Deel dit