Nieuw Flexibel Werktraject Verpleegkunde
Verhaal

(ver)Nieuw(d) Flexibel Werktraject Verpleegkunde

Ben je op zoek naar een Verpleegkundige opleiding die zich aanpast aan jouw drukke agenda? Dan is ons nieuwe flextraject Verpleegkunde de oplossing voor jou! Onze opleiding biedt de mogelijkheid om te studeren, ongeacht je huidige situatie, of je nu een baan hebt, thuiswerkt als ouder of meer flexibiliteit wilt.

Onze opleiding Verpleegkunde is deels beschikbaar in afstandsonderwijs, zodat je op eigen tempo en tijdstip kunt studeren en de opleiding kunt combineren met werk of andere verplichtingen. Praktijklessen vinden op één vaste dag per week plaats, zodat je de juiste balans vindt tussen studeren en werken.

Met ons flextraject bieden wij iedereen de kans om verpleegkundige te worden, ongeacht hun huidige situatie. Je behaalt hetzelfde diploma als onze andere verpleegkunde-studenten.

Als werknemer heb je mogelijk recht op 125 uur Vlaams opleidingsverlof (VOV), zodat je afwezig kunt zijn op het werk om verpleegkunde te studeren, met behoud van loon (eventueel beperkt tot een maximum). Heb je al een bachelor of master, dan krijg je sowieso 32 SP vrijgesteld. Afhankelijk van je diploma, kun je nog extra vrijstellingen krijgen. Samen met jou stellen we een studietraject op maat op zodat de studielast beheersbaar blijft. 

Heb je al een diploma verpleegkunde HBO5, dan kan je op twee jaar en half het bachelordiploma behalen. Met een diploma Vroedkunde op zak, kan je op twee jaar tijd het diploma van verpleegkundige behalen. 

Lees alles over het flextraject.

Deel dit