forbes
Verhaal

Onderzoeker Maya Van Leemput bij Forbes 50 Leading Female Futurists

Maya Van Leemput, senior onderzoeker aan ons Kenniscentrum Open Time - Applied Futures Research, is door Forbes opgenomen in het lijstje van 50 leading ladies in het toekomstonderzoek. Open Time | Applied Futures Research bestudeert benaderingen, methoden en technieken uit het interdisciplinaire veld van toekomstonderzoek. Zij ontwikkelen praktijkgerichte werkwijzen en instrumenten voor uiteenlopende maatschappelijke, economische, culturele en menselijke actoren.

Ter gelegenheid van 8 maart, de internationale vrouwendag, heeft Forbes, een gerenomeerd Amerikaans businessmagazine,  de lijst met daarin de naam van onze collega gepubliceerd met deze tekst:

"Op zondag 8 maart, Internationale Vrouwendag, vieren we de vrouwelijke leiders die werken aan oplossingen voor de potentiële toekomst. Deze vrouwen kijken vooruit om zichzelf, hun organisaties en hun publiek voor te bereiden op hoe de wereld zou kunnen veranderen. En terwijl ze zich in de toekomst verdiepen, hebben ze een kans om die vorm te geven. Deze lijst is opgesteld om de gemeenschap onder deze groep te helpen opbouwen, maar ook voor organisatoren van conferenties en bedrijven die futuristen willen engageren. 
Deze 50 vrouwen geven vorm aan de toekomst en stimuleren en inspireren andere vrouwen om zich bij hen aan te sluiten."

Check hier alle 50 namen.

Uiteraard feliciteren we collega Maya met deze bijzondere vermelding.

Bron foto

Deel dit