medialab.brussels
Persbericht

Lumos maxima! Opening medialab.brussels

Lumos Maxima! Met twee woordjes tovert Harry Potter moeiteloos licht in de duisternis. Fictie? Magie? Zeker. Maar ook realistische toekomstmuziek. Ontdek het in medialab.brussels.

De Erasmushogeschool Brussel nodigt u uit naar de opening van medialab.brussels op vrijdagavond 15 februari aan de Nijverheidskaai 170 te 1070 Anderlecht. Om 17.30 doet Algemeen Directeur Ann Brusseel plechtig het licht aan. Lumos maxima!

In het medialab.brussels kunnen studenten, starters, ondernemers en onderzoekers businessmodellen, digitale en fysieke prototypes testen. Vier laboratoria bieden een waaier aan instrumenten, van 3D-printers over lasercutters tot een HoloLens. Een state-of-the-art proeftuin, kortom.

Met medialab.brussels krijgt Brussel er een grote troef bij voor technisch hoger onderwijs, toegepast onderzoek & marktgerichte innovatie. De Erasmushogeschool bouwt hiermee verder aan haar maatschappelijke rol ter versterking van jongeren, arbeidsmarkt en economie in en tot ver buiten de hoofdstad.

De infrastructuur van medialab.brussels leent zich ook prima voor het schieten van fraaie plaatjes. Info over locatie, programma, sprekers en inschrijvingen: http://medialab.brussels/ 

Wil u liever op een ander ogenblik foto’s of opnames maken? Of wil u meer info? U kan terecht bij:

  • Broos Fonck, manager medialab.brussels: 0472 376501, broos.fonck@ehb.be 
  • Aubry Cornelis, diensthoofd marketing & communicatie: 0478 786734, aubry.cornelis@ehb.be 

Lees meer hier. 

Deel dit