Gerelateerde verhalen

Deze pagina toont verhalen gerelateerd aan Journalistiek. Bekijk alle verhalen.

 

EK
Verhaal

Alumnus Journalistiek interviewt alumnus Communicatie

Onze alumni doen het fantastisch! Het is geweldig om te zien hoe hun professionele paden elkaar kruisen. Zo interviewde Frank Dekeyser, alumnus van de opleiding Journalistiek, Filip Van Doorslaer, alumnus van de richting Communicatie.
VNOJ
Verhaal

Hoe ga je als journalist om met AI?

Op 15 mei kwamen 150 docenten van Vlaamse en Nederlandse journalistieke opleidingen samen op campus Bloemenhof en campus Kanal voor een dag vol reflectie en discussie over de toekomst van hun vakgebied.
Studenten Tanzania
Verhaal

Duurzame stadsontwikkeling in Tanzania

In het hart van Moshi, een bruisende stad aan de voet van de majestueuze Kilimanjaro, ligt een vergeten juweel: Uhuru Park. Een interdisciplinaire groep van onze studenten en docenten en de Mwenge Catholic University bundelt de krachten om Uhuru Park nieuw leven in te blazen. Bekijk zeker de reportage van onze studenten Journalistiek.
WiW
Verhaal

Veel liefde voor Journalistiek

No love in the air deze valentijn, maar wel een heleboel inspiratie. De opleiding Journalistiek organiseerde tijdens de openlesweek een Work-it-Wednesday. En met succes! Een dertigtal geïnteresseerden namen deel en proefden van de bacheloropleiding Journalistiek.