Gerelateerde verhalen

Deze pagina toont verhalen gerelateerd aan Biomedische Laboratoriumtechnologie. Bekijk alle verhalen.

Studenten forensisch onderzoek in rechtbank

Studenten voor de rechter

Onze studenten forensisch onderzoek verschijnen deze en volgende week voor de rechtbank. Ze staan er niet als verdachte of burgerlijke partij maar
Studenten Biomedische Laboratoriumtechnologie en forensisch onderzoek

Moord op Campus Jette?

Studenten Biomedische laboratoriumtechnologie onderzoeken een Crime Scene op sporen en proberen zo de dader te pakken te krijgen.
Tom Peeters en Daniel Guerra

Metaal en chocolade

Vorige week kreeg onze opleiding biomedische laboratoriumtechnologie bezoek van een professor uit Peru. Samen met onze eigen onderzoekers –en wie weet in de toe
EhB

Op bezoek in Senegal en Gambia

Afgelopen week hebben onze antennes internationalisering van Vroedkunde en Voedings- en Dieetkunde een bezoek gebracht aan Senegal en Gambia.
Student biomedische laboratoriumtechnologie Bryan Snyders

Student schakelt gen uit

Genen wijzigen is voor student Bryan Snyders geen science fiction. Hij manipuleert momenteel het DNA van een gist om die fluorescerend te maken.